2k çözünürlükte oynatacak bir sistem demek istemiştim. 2 bin TL'ye ikinci el monitör bile yok2k sistem?
eğer gerçekten 2k lık bir sistem alıyorsan emin ol 2k ya alacağın monitörün hz yüksekliği veya kaç ms olduğu önemli değil.
Neden önemli olmasın dostum yanlış anlamışsın sanırım. Konu sahibi diyor ki 2K çözünürlük için sistem alacağım. Bu sistem için de 2K çözünürlüklü uygun bir monitör arıyor.2k sistem?
eğer gerçekten 2k lık bir sistem alıyorsan emin ol 2k ya alacağın monitörün hz yüksekliği veya kaç ms olduğu önemli değil.
kusura bakma yanlış anladım.2k çözünürlükte oynatacak bir sistem demek istemiştim. 2 bin TL'ye ikinci el monitör bile yok
aslında gergin bir yazı yazmamıştımNeden önemli olmasın dostum yanlış anlamışsın sanırım. Konu sahibi diyor ki 2K çözünürlük için sistem alacağım. Bu sistem için de 2K çözünürlüklü uygun bir monitör arıyor.
Arkadaşlar 2k bir sistem alacağım. Onun için 2k monitör istiyorum. Uygun ghosting az olan. Paneli farketmez. Bir monitör var mı?
Tamamdır, teşekkür ederim tavsiyeniz için.![]()
Twisted Minds 27 Tm272qe Qhd 165hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Çerçevesiz Rgb Ips Gamıng Monitör - Fiyatı, Yorumları
Twisted Minds 27 Tm272qe Qhd 165hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Çerçevesiz Rgb Ips Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şuna bir bakmanı öneririm. Forumda son zamanlarda çok duydum bu markayı kullananlar da var. Fiyat özelliklerine göre bence bayağı uygun. Bence bu monitör üzerinden bir konu aç kullananların fikirlerini al.
2160 x 1440 olması 4070 de darboğaza neden olur mu?![]()
Twisted Minds 27 Tm272qe Qhd 165hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Çerçevesiz Rgb Ips Gamıng Monitör - Fiyatı, Yorumları
Twisted Minds 27 Tm272qe Qhd 165hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Çerçevesiz Rgb Ips Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şuna bir bakmanı öneririm. Forumda son zamanlarda çok duydum bu markayı kullananlar da var. Fiyat özelliklerine göre bence bayağı uygun. Bence bu monitör üzerinden bir konu aç kullananların fikirlerini al.
Teşekür ederim bende alıyorum o zaman.
hocam bende 2 gündür arıyordum bunu sipariş geçtim az önce lg paneli kullanıyor demiş kullananlar
12 sayfalık bi konu var alanlar orada bilgi paylaşmışlar oraya bi bakın benceTeşekür ederim bende alıyorum o zaman.
Bakayım12 sayfalık bi konu var alanlar orada bilgi paylaşmışlar oraya bi bakın bence
Çözünürlüğü satıcı yanlış girmiş. Epey den buldum ben 2560x1440 gözüküyor.Tamamdır, teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2160 x 1440 olması 4070 de darboğaza neden olur mu?