2K Uygun Monitör Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar 2k bir sistem alacağım. Onun için 2k monitör istiyorum. Uygun ghosting az olan. Paneli farketmez. Bir monitör var mı?

2k sistem?
eğer gerçekten 2k lık bir sistem alıyorsan emin ol 2k ya alacağın monitörün hz yüksekliği veya kaç ms olduğu önemli değil.

2k sistem?
eğer gerçekten 2k lık bir sistem alıyorsan emin ol 2k ya alacağın monitörün hz yüksekliği veya kaç ms olduğu önemli değil.
Neden önemli olmasın dostum yanlış anlamışsın sanırım. Konu sahibi diyor ki 2K çözünürlük için sistem alacağım. Bu sistem için de 2K çözünürlüklü uygun bir monitör arıyor.

2k çözünürlükte oynatacak bir sistem demek istemiştim. 2 bin TL'ye ikinci el monitör bile yok
kusura bakma yanlış anladım.
gerçi bu dönemde 2k sistem nerde ne arar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden önemli olmasın dostum yanlış anlamışsın sanırım. Konu sahibi diyor ki 2K çözünürlük için sistem alacağım. Bu sistem için de 2K çözünürlüklü uygun bir monitör arıyor.
aslında gergin bir yazı yazmamıştım :D
sadece yanlış anlaşılma var.

Şuna bir bakmanı öneririm. Forumda son zamanlarda çok duydum bu markayı kullananlar da var. Fiyat özelliklerine göre bence bayağı uygun. Bence bu monitör üzerinden bir konu aç kullananların fikirlerini al.

Şuna bir bakmanı öneririm. Forumda son zamanlarda çok duydum bu markayı kullananlar da var. Fiyat özelliklerine göre bence bayağı uygun. Bence bu monitör üzerinden bir konu aç kullananların fikirlerini al.
Tamamdır, teşekkür ederim tavsiyeniz için.

2160 x 1440 olması 4070 de darboğaza neden olur mu?

Tamamdır, teşekkür ederim tavsiyeniz için.

2160 x 1440 olması 4070 de darboğaza neden olur mu?
Çözünürlüğü satıcı yanlış girmiş. Epey den buldum ben 2560x1440 gözüküyor.

Darboğaz yapmaz 4070 ile.

Ekler

• Screenshot_2023-06-13-16-14-01-127_com.microsoft.emmx-edit.jpg
    Screenshot_2023-06-13-16-14-01-127_com.microsoft.emmx-edit.jpg
    67.6 KB · Hit: 36
Geri