Onur Polat
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
- Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu oynarken turbodaydı zaten ama fps aynıAlttan Turbo moduna alıp deneyin birde.
oyunu oynarken turbodaydı zaten ama fps aynıAlttan Turbo moduna alıp deneyin birde.
Turboya basıp tekrar ultimate moda ayarlamayı denemenizi istemiştim.oyunu oynarken turbodaydı zaten ama fps aynı
Turboda'da ultimateye ayarlıTurboya basıp tekrar ultimate moda ayarlamayı denemenizi istemiştim.
Normale vs. ayarlayıp tekrar ultimate e ayarlamayı deneyin.Turboda'da ultimateye ayarlı
sadece amdnin mi kaldırayım yoksa ikisinidemiÖnce DDU ile ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrar kurun, düzelmez ise armoury cratei kaldırıp tekrar kurun
Ultimate modu MUX switch modu zaten. Mux açık, aşağıdaki modlarda güç modları. Onlardan kaynaklı bir sorun değil gibiTurboya basıp tekrar ultimate moda ayarlamayı denemenizi istemiştim.
MUX açık değil. Bir sorun var. Ultimate'e ayarlı olsa bile iGPU hâlâ etkin. Yani MUX kapalı. Önceki sayfadan ekran görüntülerine bakabilirsiniz.Ultimate modu MUX switch modu zaten. Mux açık, aşağıdaki modlarda güç modları. Onlardan kaynaklı bir sorun değil gibi
o yüzden armoury crate i tekrar kurmasını söylemiştim. bi hata var uygulamadaMUX açık değil. Bir sorun var. Ultimate'e ayarlı olsa bile iGPU hâlâ etkin. Yani MUX kapalı. Önceki sayfadan ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
bende öyle düşünüyorum zaten görev yöneticisinde işlemcininkini gösteriyor aygıt yöneticisindede üstte işlemcinin kartı mevcutMUX açık değil. Bir sorun var. Ultimate'e ayarlı olsa bile iGPU hâlâ etkin. Yani MUX kapalı.
şu an armoury createyi siliyorum tekrar yükleyip deneyeceğimmux switchi yeniden açmayı deneyin standarta alıp yeniden başlatın ardından ultimateye alıp yeniden başlatın