Çözüldü✓ MEMTEST XMP AÇIK 1 EROR VERDİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
bellekleri iade edip Kingston 6000mhz cl40 2.el.ram aldım 2 aylık kutu faturalı xmp açık başlattım ramleri 6000mhz de (stok halı 4800 normalde) ve 1 eror verdi sorun yoktur dimi belleklerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde

Ekler

• 20230614_202722.jpg
    20230614_202722.jpg
    3.5 MB · Hit: 56
bellekleri iade edip Kingston 6000mhz cl40 2.el.ram aldım 2 aylık kutu faturalı xmp açık başlattım ramleri 6000mhz de (stok halı 4800 normalde) ve 1 eror verdi sorun yoktur dimi belleklerde

Bu şekilde
Normal günlük kullanımda sıkıntı yoksa sen aniden test yapıp bu sonuç geldiyse problem yoktur her program her zaman doğruyu vermez

Normal günlük kullanımda sıkıntı yoksa sen aniden test yapıp bu sonuç geldiyse problem yoktur her program her zaman doğruyu vermez
Xmp açık iken yaptığın için araştırdığım kadarı ile xmp açık eror verebiliomus onun haricinde Rami bugün daha yeni aldım param güvende ile kullanmaya vaktim olmadı

Ramlerde eror artti test sonucu tekrar paylasicam

Bu şekilde
xmp kapalı denemen lazım en sağlıklı sonucu alabilmen için ve memtest testin sonunda PASS vermesi lazım eğer FAIL veriyorsa direk değişim.

xmp kapalı denemen lazım en sağlıklı sonucu alabilmen için ve memtest testin sonunda PASS vermesi lazım eğer FAIL veriyorsa direk değişim.
Xmp kapalı sorun vermezse sorun yok mu demektir şuan xmp açık halde yaptım testi

Geri