ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Normal günlük kullanımda sıkıntı yoksa sen aniden test yapıp bu sonuç geldiyse problem yoktur her program her zaman doğruyu vermezbellekleri iade edip Kingston 6000mhz cl40 2.el.ram aldım 2 aylık kutu faturalı xmp açık başlattım ramleri 6000mhz de (stok halı 4800 normalde) ve 1 eror verdi sorun yoktur dimi belleklerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde
Xmp açık iken yaptığın için araştırdığım kadarı ile xmp açık eror verebiliomus onun haricinde Rami bugün daha yeni aldım param güvende ile kullanmaya vaktim olmadıNormal günlük kullanımda sıkıntı yoksa sen aniden test yapıp bu sonuç geldiyse problem yoktur her program her zaman doğruyu vermez
xmp kapalı denemen lazım en sağlıklı sonucu alabilmen için ve memtest testin sonunda PASS vermesi lazım eğer FAIL veriyorsa direk değişim.bellekleri iade edip Kingston 6000mhz cl40 2.el.ram aldım 2 aylık kutu faturalı xmp açık başlattım ramleri 6000mhz de (stok halı 4800 normalde) ve 1 eror verdi sorun yoktur dimi belleklerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde
Xmp kapalı sorun vermezse sorun yok mu demektir şuan xmp açık halde yaptım testixmp kapalı denemen lazım en sağlıklı sonucu alabilmen için ve memtest testin sonunda PASS vermesi lazım eğer FAIL veriyorsa direk değişim.
aynen en sağlıklı sonuç xmp kapalı alınır.Xmp kapalı sorun vermezse sorun yok mu demektir şuan xmp açık halde yaptım testi
Hadi ya testi iptal edip xmp kapalı halde mi yapmam lazım şimdi yarın yaparım onu daaynen en sağlıklı sonuç xmp kapalı alınır.
hayırlısı.Hadi ya testi iptal edip xmp kapalı halde mi yapmam lazım şimdi yarın yaparım onu da