Sigarayı nasıl bırakabilirim

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,588
beyler içmemeye çalışınca içimde böyle bir stres oluşuyor bunaltı oluşuyor bunu azaltcak ne olabilir bırakmak istiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bırakmama büyük ölçüde yarar bir video sakin ve sadece videoya odaklanabileceğiniz bir zaman izleyiniz

Kendi iradenle bırakabilirsin. Bu iş beyinde biter.

Ben bir akşam üstü merdiveni çıkarken soluk soluğa kalmam neticesinde son dal sigaramı kırıp atarak bırakmıştım. Bir seferde ve irade ile olacak bir şey. Özellikle kafanı meşgul edebilecek şeyler varsa o zaman çok daha iyi olur senin için.

Tamamen kafada bitirerek. Destek amaçlı 10 bin cekimlik vozollordan al canın cektiginde 2 duman alsan yeter, azalta azalta bırakırsın.

Öz farkındalık kurabilirsin.

Sigarayı bırakma hattı yok mu işlerinin adı ne ara çözsünler sorununu her kafadan bir ses çıkıyor kimisi direkt bırak diyor kimisi azalt diyor kimisi elektronik kullan öyle bırakırsın diyor

Bırakmama büyük ölçüde yarar bir video sakin ve sadece videoya odaklanabileceğiniz bir zaman izleyiniz

Ben bir akşam üstü merdiveni çıkarken soluk soluğa kalmam neticesinde son dal sigaramı kırıp atarak bırakmıştım. Bir seferde ve irade ile olacak bir şey. Özellikle kafanı meşgul edebilecek şeyler varsa o zaman çok daha iyi olur senin için.
Öz farkındalık kurabilirsin.
Her canın sigara istediğinde şınav çekmeye başla.
Sigarayı bırakma hattı yok mu işlerinin adı ne ara çözsünler sorununu her kafadan bir ses çıkıyor kimisi direkt bırak diyor kimisi azalt diyor kimisi elektronik kullan öyle bırakırsın diyor
o zaman son 1 paketim 10 dalım falan kaldı o bitince baslıyorum beyler

tamamen irade 25 yaşındayım hiç bağımlısı olmadım lisede falan içerdik ama hiç sigara aramadım askerlik Kıbrısa gittim çeşit çeşit sigarlar ucuzdu hem de farklı farklı sigaralar deniyordum yine de bağımlısı olmadım :peepo1:

Bu kafayla gidersen bırakamazsın hemen şimdi bırakmak için elinden geleni yap. Önce içme sıklığını azalt sonra tamamen bırak.
haklısınız hocam valla başlamadan önce 95 kiloydum 85e düştüm boy 193 cokta belli ediyo sigara ictiginde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,403
Üyeler
199,351
Son üye
agonykral

Geri