❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless 3.299₺

Ekstra konuya gerek yok bence. Konu var zaten. Bende mi açayım bulduklarımı tek tek ?

Saygısızlık yapmıyorum en azından bir de böyle düşün. Emeğe saygın olsun biraz.
Emeğe saygın olsun lafı ne alaka tam olarak, 4.500tl'ye aldığım kulaklıktan memnun kalıp 3.300₺'ye düştüğünü görünce buraya konu açtım. Abartmıyor musun :)

Emeğe saygın olsun lafı ne alaka tam olarak, 4.500tl'ye aldığım kulaklıktan memnun kalıp 3.300₺'ye düştüğünü görünce buraya konu açtım. Abartmıyor musun :)
Konu varken konu açıyorsun ya hani ? Neyse anladım. Laftan anlayacak biri değilsin. İyi forumlar. Modlar uğraşsın.

Konu varken konu açıyorsun ya hani ? Neyse anladım. Laftan anlayacak biri değilsin. İyi forumlar. Modlar uğraşsın.
Sen kim oluyorsun da sürekli saldırıyorsun, yok emeğe saygın olsun yok laftan anlayacak bir değilsin. Modlar uğraşsınmış laflara bak. Varsa yetkin banlarsın ne bir kötü söz kullandım ne kurallara aykırı hareket ettim.

Sen kim oluyorsun da sürekli saldırıyorsun, yok emeğe saygın olsun yok laftan anlayacak bir değilsin. Modlar uğraşsınmış laflara bak. Varsa yetkin banlarsın ne bir kötü söz kullandım ne kurallara aykırı hareket ettim.
Emek verenlerden biriyim bence yeterli bir sebep.

Forum kültürüne hakim değil muhtemelen, aynı konudan 2 tane olmaması gerektiğini bilmiyor.

boşver abi biz seni biliyoruz tartışmana gerek yok reportladım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,429
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri