iyi fiyat. aynı kulaklığa sahibim alacak olanlara öneriyorum.Piyasa fiyatı +4.500₺'lerde çıktığından beri.
Link
steelseries artics 7x+ almamış olsam kesin alırdım.Bende kullandım şuan yedekte bekliyor fakat öneririm, güzel bir kulaklık.
Saygısızlık yapmıyorum en azından bir de böyle düşün. Emeğe saygın olsun biraz.İster açarsın ister açmazsın sadece seni ilgilendirir
Emeğe saygın olsun lafı ne alaka tam olarak, 4.500tl'ye aldığım kulaklıktan memnun kalıp 3.300₺'ye düştüğünü görünce buraya konu açtım. Abartmıyor musunSaygısızlık yapmıyorum en azından bir de böyle düşün. Emeğe saygın olsun biraz.
Konu varken konu açıyorsun ya hani ? Neyse anladım. Laftan anlayacak biri değilsin. İyi forumlar. Modlar uğraşsın.Emeğe saygın olsun lafı ne alaka tam olarak, 4.500tl'ye aldığım kulaklıktan memnun kalıp 3.300₺'ye düştüğünü görünce buraya konu açtım. Abartmıyor musun![]()
Sen kim oluyorsun da sürekli saldırıyorsun, yok emeğe saygın olsun yok laftan anlayacak bir değilsin. Modlar uğraşsınmış laflara bak. Varsa yetkin banlarsın ne bir kötü söz kullandım ne kurallara aykırı hareket ettim.Konu varken konu açıyorsun ya hani ? Neyse anladım. Laftan anlayacak biri değilsin. İyi forumlar. Modlar uğraşsın.
Emek verenlerden biriyim bence yeterli bir sebep.Sen kim oluyorsun da sürekli saldırıyorsun, yok emeğe saygın olsun yok laftan anlayacak bir değilsin. Modlar uğraşsınmış laflara bak. Varsa yetkin banlarsın ne bir kötü söz kullandım ne kurallara aykırı hareket ettim.
Forum kültürüne hakim değil muhtemelen, aynı konudan 2 tane olmaması gerektiğini bilmiyor.Konu varken konu açıyorsun ya hani ? Neyse anladım. Laftan anlayacak biri değilsin. İyi forumlar. Modlar uğraşsın.
boşver abi biz seni biliyoruz tartışmana gerek yok reportladım benKonu varken konu açıyorsun ya hani ? Neyse anladım. Laftan anlayacak biri değilsin. İyi forumlar. Modlar uğraşsın.