Msi Thin Rtx4050 Laptop Nasıldır?

ekran kartı 45 watt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu model 75 watt:

işlemci de daha iyi.

Geçmiş Olsun...

olm sormadan niye aldin 45w ekran karti sogutma performansida kotu keske almasaydin
kanka 45w ve soğutma performansı iyi değil diyen insanlar çok fazla ama yorumlarda alıp kullananların %80'i 50 55 derecede çalıştığını gözlemlemiş ve ben yinede ne olur ne olmaz diye gittim laptop soğutucu aldım

kanka 45w ve soğutma performansı iyi değil diyen insanlar çok fazla ama yorumlarda alıp kullananların %80'i 50 55 derecede çalıştığını gözlemlemiş ve ben yinede ne olur ne olmaz diye gittim laptop soğutucu aldım
50 55 derecede calismasi imkansiz olm laptop hicbirsey acmiyorken daha fazlada calisir neredeyse

50 55 derecede calismasi imkansiz olm laptop hicbirsey acmiyorken daha fazlada calisir neredeyse
linke gir knk altta ki yorumlara bak test yaptım işte böyle derecede çalıştı vs diye bi ton yorum var 2 3 saat felan araştırdım laptopu fiyatı uygun geldi aldım bende bakalım gelince 1 hafta kullanacağım eğer ki dediğiniz gibi sıkıntı yaratırsa 14 gün içinde iade var zaten veririm geri

msi diye iyi zannetmeyın lutfen
kanka aynı muhabbeti monster'da da yapıyorsunuz da monster kullanan 4 5 arkadaşım var hiç birisi pişman değil ama sorsak 10 kişiye 9'u kötü diyor laptopa buda ona dönüştü :D 22 23k ya 4050 6gb ekran kartı olan laptop tek bu vardı aldım

linke gir knk altta ki yorumlara bak test yaptım işte böyle derecede çalıştı vs diye bi ton yorum var 2 3 saat felan araştırdım laptopu fiyatı uygun geldi aldım bende bakalım gelince 1 hafta kullanacağım eğer ki dediğiniz gibi sıkıntı yaratırsa 14 gün içinde iade var zaten veririm geri
abi hem forumdasin hem sormadan aliyorsun onu anlamadim yani hicbir acidan onerilmez bu laptop

Geçmiş olsun, ekran kartı 45W.
ya benim evde zaten masa üstü sistemim var ben bunu iş yerine götürüp arada bi orada oyun yada flim felan izlemek için aldım açıkcası ha valorant vs tarzı oyunları da oynarım diye aldım öyle rdr2 benzeri büyük oyunları oturup saatlerce oynamak için almadım zaten 45w olması bana çok çok zarar vermez bence

ya benim evde zaten masa üstü sistemim var ben bunu iş yerine götürüp arada bi orada oyun yada flim felan izlemek için aldım açıkcası ha valorant vs tarzı oyunları da oynarım diye aldım öyle rdr2 benzeri büyük oyunları oturup saatlerce oynamak için almadım zaten 45w olması bana çok çok zarar vermez bence
140W RTX 3060 ile arasında ortalama %15-25(düşük) FPS farkı oluyor genel olarak oyunlarda.
Gene de iş yapacak bir kart ama o parayı haketmiyor bence.

bu arada internetten biraz videolarina baktim haksizlik etmisim sogutmasi iyi gozukuyor oyunlarda 80 dereceyi gecmiyor bu iyi ama 40w 3050 den 15fps daha fazla aliyor sadece bu cok kotu iste.

140W RTX 3060 ile arasında ortalama %15-25(düşük) FPS farkı oluyor genel olarak oyunlarda.
Gene de iş yapacak bir kart ama o parayı haketmiyor bence.
aynen bu parayi hak etmiyor neticede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,643
Üyeler
186,921
Son üye
BABUŞ1
Geri