Öneri Vatan Bilgisayardan alınabilecek DAYANIKLI Mouse önerisi

OldSins07

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
1000
Merhabalar arkadaşlar 1000 TL civarında vatan mağazasından alınabilecek mouse önerilerinize ihtiyacım var.
Öncesinde Asus TUF M3 ve Rival 3 wireless mouse kullandım ama ikisininde tekerlekleri bozuldu ve bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı.
Bu yüzden garanti işlemleri de kolay olsun diye vatandan mouse almak istiyorum.
Önceliğim mouse'un sağlamlığı tekerleği bozulmaması çok önemli!!
Mümkünse Rival 3 e yakın bir şey olsun boyut ve ağırlık olarak. Ağır bir mouse tercihimdir.

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-orochi-v2-mouse.html
(Bu mouse u önerir misiniz ??)

Merhabalar arkadaşlar 1000 TL civarında vatan mağazasından alınabilecek mouse önerilerinize ihtiyacım var.
Öncesinde Asus TUF M3 ve Rival 3 wireless mouse kullandım ama ikisininde tekerlekleri bozuldu ve bu durum çok sinir bozucu olmaya başladı.
Mümkünse Rival 3 e yakın bir şey olsun boyut ve ağırlık olarak. Ağır bir mouse tercihimdir.

hocam teker sorunu eğer fazlaa bastırarak kullanıyorsanız çözülmeyecek bir sorun yapısı itibari ile ama değişimi cidden çok basit ufak lehim bilginiz var ise yapabilirsiniz yönlendirebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyat bandında razer hyperspeed x deatheadder v2 öneririm

hocam teker sorunu eğer fazlaa bastırarak kullanıyorsanız çözülmeyecek bir sorun yapısı itibari ile ama değişimi cidden çok basit ufak lehim bilginiz var ise yapabilirsiniz yönlendirebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyat bandında razer hyperspeed x deatheadder v2 öneririm
Çok saolun hocam tekerleğe çok kuvvet uyguladığımı düşünmüyorum tabii ki belkide istemeden uyguluyorum orası ayrı ama önceliğim yeni bir mouse almak çünkü bende mouseları yapıcam diye bayağı hırpalamış oldum eğer yine aynı sorunla karşılaşırsam sizden yardım alsam olur mu ?

Çok saolun hocam tekerleğe çok kuvvet uyguladığımı düşünmüyorum tabii ki belkide istemeden uyguluyorum orası ayrı ama önceliğim yeni bir mouse almak çünkü bende mouseları yapıcam diye bayağı hırpalamış oldum eğer yine aynı sorunla karşılaşırsam sizden yardım alsam olur mu ?
yardımcı olurum hocam basit bir işlem zaten

Hocam illa vatan değilse Ajazz 199 veya darmoshark M3 öneririm. Onlar daha F/P

Bir şey daha sorucam hocam sizin önerdiğiniz ile benimkinin farkı nedir ? sensör kalitesi mi ?
hocam kullandığım için önermiştim sensörleri vs aynı aslında garantisi sıkıntı olmaz dersen amazon yurt dışından ajazz aj199 öneririm size 1k ya denk geliyor oda ama onun sensörü bayağı bayağı tokatlar bunları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,561
Üyeler
192,751
Son üye
maximusus
Geri