silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Beklentiden daha az arttı olay o.Faiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?
Bizde yukarı gitti ? Anlamadım ? Biri anlatabilir mi ?
Beklentiden daha az arttı olay o.Faiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?
Lan ne ara oldu dün 23 du
Yalniz o da 6 lira olmuş bende gittim tost ekmeği aldım ona zam getirmemişler daha beyin bedava.Ben dolarla maaş almıyorum veya dolarla alışveriş yapmıyorum. Ekmek hala 5 lira. Ekonomi kriz yok.
GÜven yok piyasada itibarımız yerlerdeFaiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?
GÜven yok piyasada itibarımız yerlerdeFaiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?
Tam tersi saatli bombayı kurcalamazsan eninde sonunda patlicak ama kurcalarsan imha etme ihtimalin var.Hiç oynamasalar, dışa bağımlılığı azaltacak hamleler yapsalar kendiliğinden düşer gibi . Oynadıkça sıkıntı oluyor.
DoğruTam tersi saatli bombayı kurcalamazsan eninde sonunda patlicak ama kurcalarsan imha etme ihtimalin var.
Bu patlamamış hali mi dkdldldlld. Patlamış halini çok merak ediyorum.Tam tersi saatli bombayı kurcalamazsan eninde sonunda patlicak ama kurcalarsan imha etme ihtimalin var.
Patlamış halinin benzerini Afganistan'da görebilirsin.Bu patlamamış hali mi dkdldldlld. Patlamış halini çok merak ediyorum.
Beklentilerin altında kaldı o yüzdenFaiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?
insanlar faizi daha yüksek beklediği için dolara yönelmemişti. Faiz yetersiz olunca dolar alıp kendilerini güvenceye alıyorlar. yakında yavaşlarFaiz yükselince kurun düşmesi gerekli değil mi ?