Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Artik tepe model sistemler gormek istiyoruz. Nvdia olursa da bal kaymak

İtopyadan Technopat-Two Win sipariş etmistim haftasonu hala "sipariş hazırlanıyor" olarak görünüyor. Abdullah bey benzer bir sistemi daha uygun fiyata verirse "sipariş iptal" yapsam itopyadan skntı olur mu ve ödemeyi ne kadar sürede alabilirim? Daha önce yapan, deneyimi olan arkadaş var mı?

İtopyadan Technopat-Two Win sipariş etmistim haftasonu hala "sipariş hazırlanıyor" olarak görünüyor. Abdullah bey benzer bir sistemi daha uygun fiyata verirse "sipariş iptal" yapsam itopyadan skntı olur mu ve ödemeyi ne kadar sürede alabilirim? Daha önce yapan, deneyimi olan arkadaş var mı?
Kart bakiyene bak
Eger yeterli limit var ise yeni gelen sistemi al geç
İlk ürün kargo çıkışı sağlansa dahi teslim almadan iade edebilir bankaya göre iade süresi değişiklik gösterir ortalama 3 7 iş günü gibi.

Kart bakiyene bak
Eger yeterli limit var ise yeni gelen sistemi al geç
İlk ürün kargo çıkışı sağlansa dahi teslim almadan iade edebilir bankaya göre iade süresi değişiklik gösterir ortalama 3 7 iş günü gibi.
Kart bakiyemi çoktan yükselttim pusudayım :)iş bankaya kalmadan kafadan bi 10 gün kadar itopya iade etmiyor ztn ücreti, sitesinde yazanı söylüyorum. Hatta tam olarak diyor ki; sipariş iptaliniz tarafımızca onaylandiktan (kaç günde onaylayacakları meçhul) sonra 10 "iş günü" içerisinde tarafınıza iade edilecektir. Yani haftasonları zaten olaya dahil degil. Bi 20 günü gözden cikarican yani reis

Son kötü sistemden sonra umarım buda aynı olmaz instagramda baya baya baya övdü özellikle fiyatı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,598
Üyeler
184,336
Son üye
Teknolocia
Geri