Neler Yeni

Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ysuflix

80+ Gold
kötü dediğin sistemin rakibi yok aç gözlüyüm diyeceksin
abi o sistem kötü değildi iyiydi ama az bi farkla modart blue red vardı 6650xt li o yüzden kötü geldi çoğu kişiye yanlış zamanda gelen doğru sistem diyebiliriz sistem iyiydi bence

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Ysuflix

80+ Gold
bu sistemden çok ümitliyim dolar şu son 2-3 günde 2 lira arttı bombanın bombası geliyo gibi hissediyorum

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
reis sana laf yok 1 kere sistem yapan biri deilsinki 100lerce yapıyorsun 1 tane F/P OLMAYINCa laf edende ne biliyim ben siteleri eleştiriyorum bazen
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler gencergaming diğer kasaları kargolamamış bence sistem incehesapta çıkcak yine

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sistem kötü değildi ama daha f\psi vardı o yüzden öyle oldu maalesef
Arkadaşlar bugünki sistemden sonra daha umarım birileri ile karşılaştırmayı kesersiniz, ben hazır sistem konspetini TR'de oluşturan kişiyim ama biliyorum ki ne yapsak kıymet bilinmez hep bir yarış maalesef kendi menfaatlerinizin yanında bizim de emeklerimizi önemserseniz unutmazsanız sevinirim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Eleştiri kaldırmakta neden bu kadar kötüsünüz acaba? Sistem sizin yaptığınız sistemler, DA imzalı sistemlere göre bariz kötüydü. Ondan bir önce çıkan sistem piyasayı silmişti adeta. Ama bu sistem biraz indirimli imajı yarattı. Kimse sistem kötü demiyor zaten size göre kötü diyoruz. Burada eleştiri yapan insanlar da sizin hayranınız zaten. Bence onlara böyle çıkış yapmak yerine durumu izah etmek daha iyi olur.

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar bugünki sistemden sonra daha umarım birileri ile karşılaştırmayı kesersiniz, ben hazır sistem konspetini TR'de oluşturan kişiyim ama biliyorum ki ne yapsak kıymet bilinmez hep bir yarış maalesef kendi menfaatlerinizin yanında bizim de emeklerimizi önemserseniz unutmazsanız sevinirim.
Kesinlikle katiliyorum

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Apo’nun son zamanlardaki performansını beğenmiyorum, yine dağ fare doğurmasın.

Stok bükücü 6700-6700 xt’li sistemler artık mide bulandırıyor, max 20k civarı rx 6800 vb. sistemler gelmeye başlamalı artık.
apo falan ne işo.O2

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hocam sana bu konuda kimse bir şey diyemez bence. Bu işin piri sensin yani. Herkes bir şeyler yapıyor tabii ama senin yerin ayrı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,483
Üyeler
165,833