Neler Yeni

Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,542
İsim
Hacı
Toplumda bir yerlere gelmiş insanlar eleştiriye katlanmak zorundadır. Ya o seviyeye gelemedin ya da çocuk kandırıp kitle yönetimi yapıyorsun. Kendi ayıbında boğul. İyi forumlar. Kendi takipçin ve forumunda mesaj yazan adama boş adam diyecek kadar düşmen konusunda seni Allah' a havale ediyorum. Ben bu sözlerini yutarım zor değil.

Yukarıda bahsettiğim mevzu ile aynı. Sıradan kullanıcı için alacağı sistem ve kimin ne yaptığı önemli. Kimse sizin ne kadar zorlandığınızı bilmiyor çünkü göstermiyorsunuz :D
Biraz yavaş :) Bi anda sanki @RevDeisDou diye biri vardı sanki falan olur :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Toplumda bir yerlere gelmiş insanlar eleştiriye katlanmak zorundadır. Ya o seviyeye gelemedin ya da çocuk kandırıp kitle yönetimi yapıyorsun. Kendi ayıbında boğul. İyi forumlar. Kendi takipçin ve forumunda mesaj yazan adama boş adam diyecek kadar düşmen konusunda seni Allah' a havale ediyorum. Ben bu sözlerini yutarım zor değil.

Yukarıda bahsettiğim mevzu ile aynı. Sıradan kullanıcı için alacağı sistem ve kimin ne yaptığı önemli. Kimse sizin ne kadar zorlandığınızı bilmiyor çünkü göstermiyorsunuz :D
Hadi oradan geçen neden banlandığını hatırla nasıl sisteme b*k atıp zortladığını hatırla canım benim. Buna rağmen sisteme yalan atıp üstüne başka forumlara gidip "eheee eleştirdik banladı" diyecek kadar da adamlıktan uzaksın. Sen otur bir iki bebeden like almaya çalış kıvır dur. Sana 1 yıldır sabrediyorum ama tam bir fırıldaksın. Git şimdi o forumlarda ağlamaya devam et.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hadi oradan geçen neden banlandığını hatırla nasıl sisteme b*k atıp zortladığını hatırla canım benim. Buna rağmen sisteme yalan atıp üstüne başka forumlara gidip "eheee eleştirdik banladı" diyecek kadar da adamlıktan uzaksın. Sen otur bir iki bebeden like almaya çalış kıvır dur. Sana 1 yıldır sabrediyorum ama tam bir fırıldaksın. Git şimdi o forumlarda ağlamaya devam et.
Çok kritiiiik

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yaparsa olur sonuçta forumun yöneticisi beni neden banladın da diyemem mekan onun. Ama mekan onun diye de susacak değilim boş adamsın diyen birine
yarına kadar senin neden bir öncekinde banlandığının SS'lerini buraya ekleyeceğim ekleyeceğim ki iyi gözükmeye çalışan doğrucu olduğunu iddia eden tiplerin ne kadar boş adam olduklarını görsünler.

Son düzenleme:

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Böyle forumlarda reşit olmayan çok kullanıcı var bu kadar ciddiye alıp birbirimizin kalbini kırmaya hiç gerek yok bence :blobdance:

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Arkadaşlar bugünki sistemden sonra daha umarım birileri ile karşılaştırmayı kesersiniz, ben hazır sistem konspetini TR'de oluşturan kişiyim ama biliyorum ki ne yapsak kıymet bilinmez hep bir yarış maalesef kendi menfaatlerinizin yanında bizim de emeklerimizi önemserseniz unutmazsanız sevinirim.
hocam ben seni anlıyorum her zaman büyuk F/P Yapamazsın firma sahibi sen değilsin Milleti bu işe sokan bu sistemlerin çıkmasında en büyük rolü oynayanlardansın ama insanız çabuk unutuyoruz

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Çıkardığın çoğu gerçekten iyi olan tüm fp sistemlerde hakkını verdik seni ovdük en fp sistemleri da yapıyor helal olsun dedik forumda arkadaşımıza dostumuza önerdik aldırdık ama bi kere gerçekten fp olmadığını söyledik yıllardır seni takip eden insana aç gözlü diyorsun sana yazıklar olsun ne diyeyim yazık.

wake up to reality

80+ Silver
Screenshot_20230623_144504_Instagram.jpg

sol üste bakınca fiyat kısa gibi sanki 4 haneli, 10k altı bir sistem gelebilir mi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emirhan
yarına kadar senin neden bir öndekinde banlandığının SS'lerini buraya ekleyeceğim ekleyeceğim ki iyi gözükmeye çalışan doğrucu olduğunu iddia eden tiplerin ne kadar boş adam olduklarını görsünler.
Abdullah abi konuyla alaksız ama rica etsem yardımcı olursmusun 6700xt sisremimde powerbosst 550 w kullanmamda bir sıkıntı varmıdır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,848
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom