Neler Yeni

Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Eleştiri kaldırmakta neden bu kadar kötüsünüz acaba? Sistem sizin yaptığınız sistemler, DA imzalı sistemlere göre bariz kötüydü. Ondan bir önce çıkan sistem piyasayı silmişti adeta. Ama bu sistem biraz indirimli imajı yarattı. Kimse sistem kötü demiyor zaten size göre kötü diyoruz. Burada eleştiri yapan insanlar da sizin hayranınız zaten. Bence onlara böyle çıkış yapmak yerine durumu izah etmek daha iyi olur.
Dostum seninle muhattap olmuyorum boş adamsın.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Arkadaşlar bugünki sistemden sonra daha umarım birileri ile karşılaştırmayı kesersiniz, ben hazır sistem konspetini TR'de oluşturan kişiyim ama biliyorum ki ne yapsak kıymet bilinmez hep bir yarış maalesef kendi menfaatlerinizin yanında bizim de emeklerimizi önemserseniz unutmazsanız sevinirim.
abi fiyat bilgisi verir misin sana zahmet olmazsa 10k üstünde değildir inşallah ya

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam sana bu konuda kimse bir şey diyemez bence. Bu işin piri sensin yani. Herkes bir şeyler yapıyor tabii ama senin yerin ayrı
Ben şeyi sevmiyorum biz evet bu işten para kazanıyoruz ama sizlere de çok şey kazandırıyoruz bizi at yarışı gibi kullanmaları zoruma gidiyor tüm olay bu herkese sevgiler sistemde buluşalım

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Genelde sistemleriniz piyasayı kasıp kavuruyor bu yüzden insanların beklentileri de büyük oluyor bazen beklenilenden kötü sistem gelince de böyle şeyler olabiliyor çok kasmadan durumu izah etseniz de olur bence.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eleştiri kaldırmakta neden bu kadar kötüsünüz acaba? Sistem sizin yaptığınız sistemler, DA imzalı sistemlere göre bariz kötüydü. Ondan bir önce çıkan sistem piyasayı silmişti adeta. Ama bu sistem biraz indirimli imajı yarattı. Kimse sistem kötü demiyor zaten size göre kötü diyoruz. Burada eleştiri yapan insanlar da sizin hayranınız zaten. Bence onlara böyle çıkış yapmak yerine durumu izah etmek daha iyi olur.
Bu mesajın üstüne bu adam takip edilir aga

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Ben şeyi sevmiyorum biz evet bu işten para kazanıyoruz ama sizlere de çok şey kazandırıyoruz bizi at yarışı gibi kullanmaları zoruma gidiyor tüm olay bu herkese sevgiler sistemde buluşalım
hocam sistemin videosu önce gelip linki yine 1 saat sonra gelsin ne alacağımızı bilelim görelim herkes hemen alacak belki sonra iptal edecek stok yok gözükecek yada beğenmicez iptal etcez limitimiz gidecek. Eski usul iyiydi bu seferde link 1 saat sonra gelsin lütfen

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
hangi sitede paylaşılcak bilgisi var mı acaba ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dostum seninle muhattap olmuyorum boş adamsın.
Toplumda bir yerlere gelmiş insanlar eleştiriye katlanmak zorundadır. Ya o seviyeye gelemedin ya da çocuk kandırıp kitle yönetimi yapıyorsun. Kendi ayıbında boğul. İyi forumlar. Kendi takipçin ve forumunda mesaj yazan adama boş adam diyecek kadar düşmen konusunda seni Allah' a havale ediyorum. Ben bu sözlerini yutarım zor değil.
Yukarıda bahsettiğim mevzu ile aynı. Sıradan kullanıcı için alacağı sistem ve kimin ne yaptığı önemli. Kimse sizin ne kadar zorlandığınızı bilmiyor çünkü göstermiyorsunuz :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Toplumda bir yerlere gelmiş insanlar eleştiriye katlanmak zorundadır. Ya o seviyeye gelemedin ya da çocuk kandırıp kitle yönetimi yapıyorsun. Kendi ayıbında boğul. İyi forumlar.

Yukarıda bahsettiğim mevzu ile aynı. Sıradan kullanıcı için alacağı sistem ve kimin ne yaptığı önemli. Kimse sizin ne kadar zorlandığınızı bilmiyor çünkü göstermiyorsunuz :D

RevDeisDou AMAN VERMİYOR​

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,349
İsim
Kadir
Sempiternal kalite fiyat performans açısından son birkaç ayın en iyi sistemiydi belki de bu yılın sistemiydi (abarttın demeyin kur yükselişine bakın) ondan sonra çıkan 6600''lü sistem fiyat performans açısından modartın gerisinde kaldı (yarış değil tüketici olarak hangisi daha iyi ona bakıyorum) 500 TL farkla 6600 yerine 6650XT almak haliyle daha mantıklıydı fiyat performans açısından bunu söylemek kötü bir şey değil ki, her sistemin ayrı bir hikayesi oluyor umarım daha iyi sistemler gelir.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
kötü dediğin sistemin rakibi yok aç gözlüyüm diyeceksin
Aç gözlülük ne alaka ben al satmi yapıyorum ozaman 500tl farkla daha iyi sistem vardı önceki yaptığın sistemlere göre kötüydü işine gelmeyince böyle ters konuşma.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sempiternal kalite fiyat performans açısından son birkaç ayın en iyi sistemiydi belki de bu yılın sistemiydi (abarttın demeyin kur yükselişine bakın) ondan sonra çıkan 6600''lü sistem fiyat performans açısından modartın gerisinde kaldı 500 TL farkla 6600 yerine 6650XT almak haliyle daha mantıklıydı fiyat performans açısından bunu söylemek kötü bir şey değil ki, her sistemin ayrı bir hikayesi oluyor umarım daha iyi sistemler gelir.
Senide takip edelim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom