Neler Yeni

Ana Konu 23.06.2023 YENİ DA SİSTEM GELİYOR 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

El-Turco

80+ Bronze
Aga ne boş muhabbet yapmışsınzı yani bi şey demeyeyim dedim de benim sülalem da fp sistemleri kullanıyor keza bende öyle biri para kazanacaksa bu adam kazansın ya da prim yapacaksa bu adam yapsın zamanında 1500 e aldığımız sistemde de aynı heyecan şimdi 11000 e aldığımızda da ve fp sistem demek ucuz sistem demek değil. Ve @Abdullah Hacıgül sinirlenirse de hakkı var yapılan bir iş bir emek bir zaman var saygı duymak gerekiyor eğer daha iyi bilen varsa yapsın ondan alalım veya yapsın Abdullah reis incelesin. Uzatmayın daha fazla. (Senelerdir bu anı bekliyorum evet 😄😄)

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Daha yeni sistem almıştım DA sistem gelince umarım pişman olmam ya :D

Kami_kaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ulaş Sunant
O zaman kötü demeyeceksin kötü demek kötü demektir, F/P değil diyeceksin bırak şu yazıklar olsun falan filanı doğru cümle kur tepki alma, üzerine de alınma kırıldıysan da özür dilerim.
dur ben yazayım, son sistemin göz göre göre f/p değildi. bunu sen de gördün perşembeden-cumartesi gününe kadar. ama sen başlığa Türkiye'nin en iyi sistemi yazarak belki de bir çok insanı yanlış yönlendirdin. kötülük nerede sen bul istersen.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,313
İsim
Kadir
A770 kadar başarılı bir kart yok üstelik intel bunu ilk denemesinde yapıyor o kadar iyi driver güncellemeri geldi ki fiyatına göre 16 vram DX12 de muazzam performans veriyor 3060ti'ın çoktan önüne geçti 12999 TL'ye bu kurda çıksa eski kasamı satıp almaya çalışırım.

_Baris_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
zzzzzz
A770 kadar başarılı bir kart yok üstelik intel bunu ilk denemesinde yapıyor o kadar iyi driver güncellemerl geldi ki fiyatına göre 16 vram DX12 de muazzam performans veriyor 3060ti'ın çoktan önüne geçti 12999 TL'ye bu kurda çıksa eski kasamı satıp almaya çalışırım.
Benim sistemden beklentim rx 6800’dü, hayal kırıklığı oldu. 😔

İceWolf

80+ Silver
Saat kaçta çıkacak?

ConquerorXIV

80+ Gold

Ysuflix

80+ Gold
Arkadaşlar bugünki sistemden sonra daha umarım birileri ile karşılaştırmayı kesersiniz, ben hazır sistem konspetini TR'de oluşturan kişiyim ama biliyorum ki ne yapsak kıymet bilinmez hep bir yarış maalesef kendi menfaatlerinizin yanında bizim de emeklerimizi önemserseniz unutmazsanız sevinirim.
çok güzel yazmışsın abi haklısın. senin emeklerin yıllardan beri tartışılmaz gerçekten. v1 reyizin öncesinden beri takip ediyorum seni yaptığın her sistem dolara göre, piyasaya göre şahaneydi ve öyle devam ediyor. ama şu kurda şu alım gücünde herkes cebini, menfaatini düşünmek zorunda. emeklerini unutanlar varsa onları ayıbıdır. ben hiç unutmadım unutmam gerçekten indirimli ürünler olsun, ayın ürünleri olsun, sistemler olsun çok şey yaptın hepsi için ayrı ayrı teşekkür ediyorum kendi adıma. karşılaştırma olarak söylemiyorum ve sistemi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın sistem çok güzeldi çok iyiydi ama 500 tl daha fazla verip daha iyisini almak daha mantıklı geldi çoğu kişiye. tekrardan belirteyim yanlış zamanda gelen doğru sistemdi bence. biraz daha erken gelseydi böyle bi tepki çekmezdi muhtemelen.

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
Fiyatlar ve parçalar hakkında her paylaşım öncesi ve sonrası yorumlar görüyorum, 2017'de zamanının şimdiki max sistemlerinden olan tank serisini aldım donanım arşivinin, anakartı ve güç kaynağı hakkında hatta fiyatları hakkında sürekli karamsar yorumlar yazılıyodu 2023 yılındayız ue5 oyunlarını bile donmadan kasmadan çatur çutur oynuyorum aynı kasa valorantta 200 fps oyun sunuyor. Yorumlara aldanmayın bu adam işinin en iyisini yapıyo kasamdan memnunum fakat doların daha nereye gideceğini bilmediğim ve yenilik istediğim için bugün paylaşacağı kasayı da ilk ben sipariş vereceğim inşallah.
1687523167825-png.546139

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom