🔥İndirim 🔥Asus Rog Falchion Wireless 1999 TL🔥

Kanka eğer diğerleriyle aynıysa nasıl daha iyi ? 450 saat kullanım süresi var wireless
450 saat kullanım süresinin yanlış bir bilgi olduğunu düşünüyorum benim claymore ıı de 4000 mah batarya var günde ortalama 5 saat jkullanıyorum ve haftada 2 kez şarj ediyorum. falchion da cherry mx red switch var xpg de silver speed var. ikisi de aynı değil yani. ayrıca onun bilek desteği de var. ha bu yüzde 65 o full size orası tercih meselesi.

yok bir arkadaş başka ürün olabilir yazmış ya onun için şaşırdım ama açıklamada aynı ürün olduğuı yazıyor
Ürün zaten normal Falchion wireless. Sadece switchleri belli değil. NX veya Cherry. Pasajda NX yazıyor.

1800tl ye asus wireless bence çok iyi fiyat fnatic klavye aldım beğenmedim iade edicem onu bunu kullanırım daha iyi.

Ulan konusunu açacaktım, üşendim.

450 saat kullanım süresinin yanlış bir bilgi olduğunu düşünüyorum benim claymore ıı de 4000 mah batarya var günde ortalama 5 saat jkullanıyorum ve haftada 2 kez şarj ediyorum. falchion da cherry mx red switch var xpg de silver speed var. ikisi de aynı değil yani. ayrıca onun bilek desteği de var. ha bu yüzde 65 o full size orası tercih meselesi.
55 saat kullanımı var rgbler açıkken. 30 dakikada doluyormus hızlı şarj ile

Geri