abartmayalım hocam ben de dareu kullanıyorum bilinmeyen bir marka fakat bu marka bile 2.5 3kdan kapı açıyoradamlar açık açık söylüyor, alanlara KERİSZ hayırlı olsun. su modelden asus markasını cıkar, herhangi bir adı duyulmamış markayı bas 400 liradan fazla etmez.
wraithte çok daha güzel modeller çok daha iyi fiyatlara var hocamlogitech g pro x superlight 2 ile karşılaştırsak fiyat avantajına göre alınır mı
markadan bağımsız fiyatına göre sunduğu kalite ve performans önemliabartmayalım hocam ben de dareu kullanıyorum bilinmeyen bir marka fakat bu marka bile 2.5 3kdan kapı açıyor
örn razer ve logitechin neredeyse tüm mouselerinde 1 yılı doldurmadan bile tekerlek gidiyorwraithte çok daha güzel modeller çok daha iyi fiyatlara var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
markadan bağımsız fiyatına göre sunduğu kalite ve performans önemli
Çinden alınan mı? 30 dolsra mı ne almışlardıJazz aj159 proya devam. Bedaya geldi o zamanlar neredeyse bozulana kadar kullanırım.
EVet çok daha uyguna geldi kampanya yapmışlardı. 700 lira gibi bir şeye gelmişti bana.Çinden alınan mı? 30 dolsra mı ne almışlardı
Hayır olsun bende sc580x aldım 388 eEVet çok daha uyguna geldi kampanya yapmışlardı. 700 lira gibi bir şeye gelmişti bana.