❌İndirim Bitti! CS 2 KAPSÜLLER HALA %75 indirimde

Açmanın bi faydası yok içinden çıkan stickerlerin fiyatı da düştü.

Köydeyim kart sehirde kaldı.8 temmuzda donecem toplu bir şekilde alıp bekletecem ama kart yok o yüzden soruyorum. Burda da 3-5 tane açarım.
Steamden ekle beni parasını gönder bana kaç tane alcaksan ben senin yerine de alıyım. Sonra sana takas olarak atarım. Yaparım diyosan benlik hiç sıkıntı yok. Veya şehirdeki arkadaşından rica et bana güvenmezsen

kapsül ve fracture kasasına yap yapabilirsenb
Neden fracture ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steamden ekle beni parasını gönder bana kaç tane alcaksan ben senin yerine de alıyım. Sonra sana takas olarak atarım. Yaparım diyosan benlik hiç sıkıntı yok. Veya şehirdeki arkadaşından rica et bana güvenmezsen
İndirim ne zaman bitiyor o önemli . Yazmıyor mu tarih ?

olm niye herkes açıyo bendemi açsam diye düşünüyom sonra cebimde 5 kuruş olmadığı aklıma geliyo riske girilmez bence ben banditten vs para alıp açarsam öyle açarım kasalarımı satıp bekletecem kapsülleri para verilmez bence açmaya

Ben bekletecem mehmet gaza getirme beni 100 liralık falan diye😂
Yaw gaza gelip bastım parayı 25lira zarar var :/. Bir de kasa fiyatları biraz düştü diye elindekileri de satmadım karttan aldım koydu bana. Bir ihtimal belki çıkartmalar yükselir

Benim düşüncem kapsüllere yatırım yapmayın zevk almak istiyorsanız 1-2 tane açın piyasanın düşüşünü biraz daha bekleyip sticker alımı yapmanız. Yatırım tavsiyesi değildir bu arada.

1 senede ne kadar artar?
belli olmaz cs 2 çıkacağı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar pazarda en düşük fiyatlı çıkartmalar şu anda paris 2023 ün hep şuan açmayın yazık etmeyin paranıza

Geri