kapsül ve fracture kasasına yap yapabilirsenbKapsüle yatırım yapmak mı daha mantıklı kasaya mı?
Steamden ekle beni parasını gönder bana kaç tane alcaksan ben senin yerine de alıyım. Sonra sana takas olarak atarım. Yaparım diyosan benlik hiç sıkıntı yok. Veya şehirdeki arkadaşından rica et bana güvenmezsenKöydeyim kart sehirde kaldı.8 temmuzda donecem toplu bir şekilde alıp bekletecem ama kart yok o yüzden soruyorum. Burda da 3-5 tane açarım.
Neden fracture ?kapsül ve fracture kasasına yap yapabilirsenb
İndirim ne zaman bitiyor o önemli . Yazmıyor mu tarih ?Steamden ekle beni parasını gönder bana kaç tane alcaksan ben senin yerine de alıyım. Sonra sana takas olarak atarım. Yaparım diyosan benlik hiç sıkıntı yok. Veya şehirdeki arkadaşından rica et bana güvenmezsen
Yaw gaza gelip bastım parayı 25lira zarar var :/. Bir de kasa fiyatları biraz düştü diye elindekileri de satmadım karttan aldım koydu bana. Bir ihtimal belki çıkartmalar yükselirBen bekletecem mehmet gaza getirme beni 100 liralık falan diye
sonraki kasada havuzdan kalkan oNeden fracture ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim ne zaman bitiyor o önemli . Yazmıyor mu tarih ?
1 senede ne kadar artar?eğer zengin değilseniz açılmaz ag zaten 1 ay içinde 2 katına çıkar fiyatları
belli olmaz cs 2 çıkacağı için1 senede ne kadar artar?
nerden alıyoruzSteam Paris Major kapsüilleri indirimde şuan koşun 3-5 tane açın.