gigabyte G24F-2 monitöre sahibim sorunsuz 180hz de kullanıyorum fakat yanlıs bir ayar sonucu 1080p de piksel piksel olmaya başladı bunu nasıl çözebilirim bu arada ben ayar yapmadan önce de tam olarak net değildi yine pikselliydi ama bu kadar değildi
144e cekip deneyingigabyte G24F-2 monitöre sahibim sorunsuz 180hz de kullanıyorum fakat yanlıs bir ayar sonucu 1080p de piksel piksel olmaya başladı bunu nasıl çözebilirim bu arada ben ayar yapmadan önce de tam olarak net değildi yine pikselliydi ama bu kadar değildi
yaptım hocam hala aynı144e cekip deneyin
4k yükselmiş olabilir 4k 60hzde biraz bulanık oluyor çözünürlük ve Hertz ayarını kontrol edebilir misin?gigabyte G24F-2 monitöre sahibim sorunsuz 180hz de kullanıyorum fakat yanlıs bir ayar sonucu 1080p de piksel piksel olmaya başladı bunu nasıl çözebilirim bu arada ben ayar yapmadan önce de tam olarak net değildi yine pikselliydi ama bu kadar değildi
monitor 1080p 180hz de şuan güncel olarak4k yükselmiş olabilir 4k 60hzde biraz bulanık oluyor çözünürlük ve Hertz ayarını kontrol edebilir misin?
denedim ama düzelmediMonitör ayarlarını sıfırlayabilirsin
Renk ayarlarını atar mısınız çekipmonitor 1080p 180hz de şuan güncel olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim ama düzelmedi
monitor menüsünden mi nvidia denetim masasından mıRenk ayarlarını atar mısınız çekip
Monitör menüsündenmonitor menüsünden mi nvidia denetim masasından mı
FPS'den standarda alır mısın düzelecek mi bakalım
yaptım aynı değişim olmadı pikselleşmedeFPS'den standarda alır mısın düzelecek mi bakalım
overdrive ayarı hangi modda kalmalıFPS'den standarda alır mısın düzelecek mi bakalım