tyt çalışırken sözel kısım çalışayım mı? ( türkçe dışında )

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,609
arkadaşlar merhaba türkçe çalışacağım 49 günde tyt kampı çalışacağım hatta şimdi ben sözel dersleride çalışmayı düşünüyordum özet kitap alıpta ama bundan vazgeçtim çünkü fenim biyoloji dışında kötü ve bu yıl 11 sayısal olacağım yani sıkıntılı biraz o yüzden çalışıp soru bankası alayım iyice anlayayım videolar ile diyorum sizce nasıl ( genel olarak din tarih iyiyim coğrafya ve felsefe sıkıntı onlarıda olmadı seneye çalışırım )
birde soru bankası olarak öneriniz varsa güzel olur mümkünse ucuz olsun

sayısalcıysan 11.sınıfta sosyale çalışma rehber mat izleme soru bankası önerim yok

Son düzenleme:
sayısalcıysan sosyale çalışma rehber mat izleme soru bankası önerim yok
başka bir planım yok ama tyt için birde matematik hocam önermişti kitabını
ve evet sayısalcıyım salarım artık sözeli

başka bir planım yok ama tyt için birde matematik hocam önermişti kitabını
ve evet sayısalcıyım salarım artık sözeli
bildiklerini tekrar ette diğer sözellere çalışma boşuna unutucaksın mat hocan açıpta izlememiştir sağdan soldan iyi diye duymuştur youtube aç izle hangisi hoşuna gidiyorsa artık

arkadaşlar merhaba türkçe çalışacağım 49 günde tyt kampı çalışacağım hatta şimdi ben sözel dersleride çalışmayı düşünüyordum özet kitap alıpta ama bundan vazgeçtim çünkü fenim biyoloji dışında kötü ve bu yıl 11 sayısal olacağım yani sıkıntılı biraz o yüzden çalışıp soru bankası alayım iyice anlayayım videolar ile diyorum sizce nasıl ( genel olarak din tarih iyiyim coğrafya ve felsefe sıkıntı onlarıda olmadı seneye çalışırım )
Bu sene 11 mi olacaksın yoksa 12 mi?

Zamanın bol. Biraz bakabilirsin sosyale. Fakat asla ve asla sosyal için kitap almanı önermem. Onun yerine deneme çöz zaten orada sosyal soruları çözmüş oluyorsun.
hocam deneme almam şart mı nede olsa soru bankası alacağım bu yüzden extradanda almak istemiyorum olmadı seneye alırım

hocam deneme almam şart mı nede olsa soru bankası alacağım bu yüzden extradanda almak istemiyorum olmadı seneye alırım
Sene içerisinde tyt denemesi çözmenizi öneririm. (Dershaneye gitmeyecekseniz alın)
Soru bankaları size soru kalıplarını gösterir. Denemelerde hem süre mantığı vardır, hem de sınav psikolojisi ve sorularıyla ilerler. O yüzden denemeyi öneririm.

Sayısalsan orayı ya branş denemesi ile toparla ya da TYT sosyali komple bir kitapta özet geçen kitapları kullan. Bir de denemelerde çok çıkan yanlış yaptığın bilgi sorularını yavaş yavaş öğren.

Sene içerisinde tyt denemesi çözmenizi öneririm. (Dershaneye gitmeyecekseniz alın)
Soru bankaları size soru kalıplarını gösterir. Denemelerde hem süre mantığı vardır, hem de sınav psikolojisi ve sorularıyla ilerler. O yüzden denemeyi öneririm.
dershaneye gideceğim
denemelerde extra para o yüzden böyle diretiyorum 😃

Konu eksiğin yoksa tek tavsiyem paragraf

Geri