Tyt planlaması / kitap alımı hakkında yardım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,456
arkadaşlar merhaba bu videodaki planı uygulamayı düşünüyorum yeni 11. sınıf sayısal oldum ama bu yaz çalışmak istiyorum size yapacaklarımı anlatayım videodan aldığım notlara göre :
- Tyt deneme kitabı almayı düşünüyorum ( varsa tüm derslerden yoksada mat , edebiyat , fen , tarih , coğrafya alırım ) öneriniz varsa güzel olur
- paragraf kitabı almayı düşünüyorum
- Tarih felsefe din coğrafya gibi derslerde özet kitabı almayı düşünüyorum
- Tyt matematik kitabı almayı düşünüyorum
- Fende ise çok iyi değilim o yüzden fenden genel bir soru bankası alırım belki veya denemelerle yetinirim
- Fenden belki özet kitabı alırım ( kimya , fizik )
- Tabikide ders çalışma
bunlar aldığım notlardı özellikle bunu al dediğiniz özet , soru bankası , deneme kitapları varsa önerin çünkü piyasada milyon tane var :) .

sayısal oldığunu söylemişsin ama edebiyat demişsin onu tam anlamadım ama şöyle biraz tavsiye vereyim öncelikle tyt edebiyat değil türkçe demek istedin galiba. TYT sosyalde kitaplardan çok videolar özetler veya deneme tavisye ederim çünkü aytyi de devam ettirmek istdiğin zaman istediğin zamanı bulamaya bilirsin. TYT denemelerini aksatma. Bende tyt fende apotemi özet vardı ve bence karışık bana tam yaramadı ama herkesin çalışma stili farklı ben daha çok videolardan gittim sen kitapdan ve özetlerden anlarım dersen apotemi sosyal ve fen özetlerine bakabilirsin tek kitapda basılmış
Matematikde Metin veya 345 orjinal öneririm eğer seviyeye göre istersen biraz daha detay inerim. Tyt soru bankası fazla almayı çok düşünme 1 tane yeter
Türkçeden 345
Fen için öyle fazla kitap tavsiyesi maalesef aklıma gelmedi
Ama kitap tavsiyesi olarak kesinlikle şunu söyliyeyim çok kötü olduğun derste bile giriş seviye kitap alma. Ben antrenmanlarla geometri çözdüm tyt ayt geo 0 geldi. 0 olduğun derste bile orta seviye al cidden boşa para kaybı
Ders çalışma olarak daha çok nasıl çalıştığını anla mesela ben video izliyodum bazıları hocalardan bazıları notlardan anla bunu düzgün belirle ve ona göre kendine program çiz

Biraz karışık yazdım anlayabildiğin kadar

arkadaşlar merhaba bu videodaki planı uygulamayı düşünüyorum yeni 11. sınıf sayısal oldum ama bu yaz çalışmak istiyorum size yapacaklarımı anlatayım videodan aldığım notlara göre :
- Tyt deneme kitabı almayı düşünüyorum ( varsa tüm derslerden yoksada mat , edebiyat , fen , tarih , coğrafya alırım ) öneriniz varsa güzel olur
- paragraf kitabı almayı düşünüyorum
- Tarih felsefe din coğrafya gibi derslerde özet kitabı almayı düşünüyorum
- Tyt matematik kitabı almayı düşünüyorum
- Fende ise çok iyi değilim o yüzden fenden genel bir soru bankası alırım belki veya denemelerle yetinirim
- Fenden belki özet kitabı alırım ( kimya , fizik )
- Tabikide ders çalışma
bunlar aldığım notlardı özellikle bunu al dediğiniz özet , soru bankası , deneme kitapları varsa önerin çünkü piyasada milyon tane var :) .
kral direkt bak okumadan söylüyorum milletin planını salla
ayrıca tyt için bu kadar kasmaya gerek yok cidden önemli olan ayt
kitap istiyorsan 345 yapıştır sınavla birebir

kral direkt bak okumadan söylüyorum milletin planını salla
ayrıca tyt için bu kadar kasmaya gerek yok cidden önemli olan ayt
kitap istiyorsan 345 yapıştır sınavla birebir
bu plana bende baktım hatta ilk başta bunu yapacaktım ama matematiği 1 günde zor yapıyorum o yüzden bu programı takip etmeyeceğim şimdilik

bu plana bende baktım hatta ilk başta bunu yapacaktım ama matematiği 1 günde zor yapıyorum o yüzden bu programı takip etmeyeceğim şimdilik
kral her zaman kendi planın olsun salla millet seni tanımıyorsa nasıl yapsın rehberlik hocan bile yapamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 tane öğrenci var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,225
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri