Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,607
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Paragraf kitabım var konularda ise eksik varKonu eksiğin yoksa tek tavsiyem paragraf
Paragraf kitabım var konularda ise eksik varKonu eksiğin yoksa tek tavsiyem paragraf
O zaman eksikleri kapatmaya çalış hacı ama konuların neler olduğu önemli sınavda çıkmayacak bir konuya çalışmanın mantığı yok kapsamlı bir çalışma yürüt ve bol paragraf çözParagraf kitabım var konularda ise eksik var
Sosyal öne geçirir.sayısalcıysan sosyale çalışma rehber mat izleme soru bankası önerim yok
Felsefe için bence soru bankasına gerek yok.arkadaşlar merhaba türkçe çalışacağım 49 günde tyt kampı çalışacağım hatta şimdi ben sözel dersleride çalışmayı düşünüyordum özet kitap alıpta ama bundan vazgeçtim çünkü fenim biyoloji dışında kötü ve bu yıl 11 sayısal olacağım yani sıkıntılı biraz o yüzden çalışıp soru bankası alayım iyice anlayayım videolar ile diyorum sizce nasıl ( genel olarak din tarih iyiyim coğrafya ve felsefe sıkıntı onlarıda olmadı seneye çalışırım )
birde soru bankası olarak öneriniz varsa güzel olur mümkünse ucuz olsun
Son 1.5 ayda halleder 11.sınıfta çalışıp napacak onu tekrar edeceğim diye uğraşacağına açsın trigo çözsünSosyal öne geçirir.
Çalışma demek yanlış.
Ki kimi senelerde belirleyici oluyor.
1.5 ayda bunları halleden varsa çıksın karşıma desin ben yaptım diye.Son 1.5 ayda halleder 11.sınıfta çalışıp napacak onu tekrar edeceğim diye uğraşacağına açsın trigo çözsün
Doğrudur son 3 ay kala baksın madem Sosyale çalışmadım o yüzden bilmiyorum konuları bitiren biri 1.5 ay kala sosyal baksa yetişmiyor mu1.5 ayda bunları halleden varsa çıksın karşıma desin ben yaptım diye.
Sosyali hafife almayın.
11. sınıftaysa yaysın uzuncana.
ama 1.5 ay yetersiz.
en az 2.5 , 2 ay bence.
Bu senesini hafif hafif arada notlar okuyarak geçirsin ama dediğim gibi 1.5 ay az
ama değişir ne kadar bildiğine göre.
Benim genel kültürüm kurtarıyordu mesela çok bakmamıştım o yüzden
Değişir ama en az 2 ay diyorum ben.Doğrudur son 3 ay kala baksın madem Sosyale çalışmadım o yüzden bilmiyorum konuları bitiren biri 1.5 ay kala sosyal baksa yetişmiyor mu