Steam hiç bir oyunu senkronize etmiyor Steam Çöktü mü?

flitttermice

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
472
Arkadaşlar dedim apex gireyim senkronize edilemiyor diyor açtim kapattım pc sonra başka oyunları girdim senkronşze edilemiyor diyor steam sunucuları çöktü mü bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar dedim apex gireyim senkronize edilemiyor diyor açtim kapattım pc sonra başka oyunları girdim senkronşze edilemiyor diyor steam sunucuları çöktü mü bilgisi olan var mı?
knk bende de etmiyor gittim steami falan sildim olmadı bence bir sıkıntı var.

tamam öyleyse kafamı kurcalmıştı sendede varsa server down direk...
1 saattir uğraşıyorum konu açmak için girdim gördüm bu konuyu. Res falan attım en kötüsü sildim oyunları falan ona yanarım :)

1 saattir uğraşıyorum konu açmak için girdim gördüm bu konuyu. Res falan attım en kötüsü sildim oyunları falan ona yanarım :)
ahjahahah keşke açsaydın konu bende diyorum allah apexde mi sorun var sonra baktım tüm oyunlar aynı dedim dorun büyük o zaman tartışmalardada kimse giremiyormuş epic devam ozaman şu saate.

steamde genel bir sorun var ben şuan x hesaba giremiyorum ama başka hesabıma girebiliyorum.

Oyun yükleyemiyorum şimdi de.

Ekler

• asdas.png
    asdas.png
    92 KB · Hit: 57
Bende de steam i açıyorum csgo güncellemesi görülüyor ama aslında güncelleme felan yok yapılı, kütüphaneden bakıyorum doğrulama yazıyor kendi kendine bir şeyler yapıyor 5-6dk onu bekliyorum. Yeni oldu bu bir kaç gün önce arayüz değişince başladı bu problem.

Klasik Steam. Sorunları bitiyor mu ki

steam gg şuanlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri