❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

bana da aynısı oldu bönderilemedi dedi ziraatden yapmıştım , yaklaşık 1 saat sonra garenti mobil şifresini gönderdiler biraz bekleyin isterseniz
Enparadan attım, İptal/İade olarak anında geri yattı. Bekledim 15 dakika sms falan gelmedi. Tekrar attım tekrar iade edildi. Zaten iade edilmesi lazımdı da, biraz daha bekleyelim bakalım.

Ziraatim yok. Akbank ve Enpara var. Enparanın olması lazımdı halbuki. 1 TL değil de daha fazla atsak geri iade olur mu? Olur bence :)
ben de ziraar ve iş bankasından aterken o sorunla karşılaştım 1 saat felan bekleyin isterseniz mesaj olarak size uygulama şifresi gelecektir

4 gün önce hesap için başvuru yapmıştım bugün kurye geldi mobil kullanım onayı için, kaydolurken kod falan yazmadım yararlanabiliyor muyum?

birisi özelden davet kodunu yazabilir akşam kayıt olacağom

4 gün önce hesap için başvuru yapmıştım bugün kurye geldi mobil kullanım onayı için, kaydolurken kod falan yazmadım yararlanabiliyor muyum?
evet yararlanabiliyorsunuz , uygulamaya girdikten sonra arama yerine promosyonlar yazıyorsunuz , migros ,yemekepeti ve 250 tl bonus için kısımları göreceksiniz oraya MIGROS23 , YEMEK300 ve referans kodunu yazabilirsiniz

Hocam alt limit var mı indirimlerde?
sadece yemek setetinde 300 tl ve üzerine 300 lira indirim var , migrosda herhangi bir limit yok , ama dikkat edin migrostan ürün aldıktan sonra ürünleri iade edip kodunuzu tekrar alamıyorsunuz kod iadesi yapmıyorlarmış .

1 yıldır ganarti uygulamasını kullanıyorum ben herhangi bir promosyandan yararlanamıyorum demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri