Fiyatı daha yüksek olacaktır, 4000 hz olacak fiyatı muhtemelen 3k+ olacaktırO nedir fiyat ne olacaktır?
Fiyatı daha yüksek olacaktır, 4000 hz olacak fiyatı muhtemelen 3k+ olacaktırO nedir fiyat ne olacaktır?
İndirim bitmeden alabilirsen atlantis mini daha mantıklıO nedir fiyat ne olacaktır?
3k+ aşar bizi yaFiyatı daha yüksek olacaktır, 4000 hz olacak fiyatı muhtemelen 3k+ olacaktır
3.5'ta mouse vermek biraz koyacak gibi de bakalım beklemedeyizMini ile normalin tek farkı boyut, mini size daha uygun.
3.5 felan
Hocam birde ben bu mouseyi uzun süre kullanmak istiyorum yaş 14 el daha büyür gibi sorun çıkar mıMini ile normalin tek farkı boyut, mini size daha uygun.
3.5 felan
Gwolwesdan mantıklı ya3.5'ta mouse vermek biraz koyacak gibi de bakalım beklemedeyiz
Yok hocam çıkarmazHocam birde ben bu mouseyi uzun süre kullanmak istiyorum yaş 14 el daha büyür gibi sorun çıkar mı
E tabii öyle de yine de 2k nerde 3.5k nerde 4k hz için aslında kimseye önermem de o farka değmez, kendisi olunca insan acımıyorGwolwesdan mantıklı ya
Yok hocam çıkarmaz
Kesinlikle katılıyorum, yine de bir deneyimlemek güzel olur4khz şu an gereksiz gibi ya