Neler Yeni

Rehber Detaylı Mouse Rehberi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Max 3k ya mouse onersene kanki ya
Elinin şekline bağlı olarak büyük el avuç içi v3pro
Orta el avuç içi için gladius ııı aimpoint
Pençe için harpe ACE aimlab edition

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Tutuş şekliniz el ölçünüz nedir
El ölçümü tam bilmiyorum ama fingertip ve claw arası birşeyler tutuyorum v3 pro felanda olabilir ama sora mı daha iyidir vs. Bilemedim skatez değişikliği felan yapmayacağım aldığımda ona göre

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
El ölçümü tam bilmiyorum ama fingertip ve claw arası birşeyler tutuyorum v3 pro felanda olabilir ama sora mı daha iyidir vs. Bilemedim skatez değişikliği felan yapmayacağım aldığımda ona göre
V3 pro olmaz size, el ölçünüze göre lamzu atlantis mini, viper v2 pro, ninjutso sora, lamzu atlantis og v2 veya ikinci el yeni batch skatez değişmiş gpx alabilirsiniz. Tamamen kişisel bunlar arasından biri birinden iyi değil

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
V3 pro olmaz size, el ölçünüze göre lamzu atlantis mini, viper v2 pro, ninjutso sora, lamzu atlantis og v2 veya ikinci el yeni batch skatez değişmiş gpx alabilirsiniz. Tamamen kişisel bunlar arasından biri birinden iyi değil
Elimi ölçtüm ve 15,5-16 cm gibi bir şey çıktı lamzumu alsam daha iyi yaparım yoksa sora mı sizce hocam birde max 500 tl ye mousepad önerme şansın varmı

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Elimi ölçtüm ve 15,5-16 cm gibi bir şey çıktı lamzumu alsam daha iyi yaparım yoksa sora mı sizce hocam birde max 500 TL ye mousepad önerme şansın varmı
O zaman kesinlikle lamzu atlantis mini al, 2079 tl şu an. Üstüne 1.5k para kalıyor mousepade freefall alabilirsin ama ben o kadar vermem diyorsan xraypadlere bak. Swarcow hepsini inceledi kendine uygun olanı bul al wraihttan

Sadece ac2’yi ordan alma amazondan al

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
O zaman kesinlikle lamzu atlantis mini al, 2079 TL şu an. Üstüne 1.5k para kalıyor mousepade freefall alabilirsin ama ben o kadar vermem diyorsan xraypadlere bak. Swarcow hepsini inceledi kendine uygun olanı bul al wraihttan

Sadece ac2’yi ordan alma amazondan al
Hocam mouseyi 1 hafta içinde alacağım için indirim biter yüksek ihtimalle o yüzden pek önemli değil indirim mouse pad olarakta klasse longteng nasıldır?

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Hocam mouseyi 1 hafta içinde alacağım için indirim biter yüksek ihtimalle o yüzden pek önemli değil indirim mouse pad olarakta klasse longteng nasıldır?
Asla alma, hızlı aşınıyor. İndirim biterse 1k bütçe kalıyor o zaman yine xraypadlere bakarsın

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
552 TL'ye alabilirsin biraz geç geliyor aklında olsun https://www.amazon.com.tr/dp/B09QGL1DYC?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki lamzu atlantis ile mini arasında sadece boyut farkı mı var
Boyut ve ufak taban kısmında farklılıklar var teknik özellikleri aynı

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Top Bottom