Elinin şekline bağlı olarak büyük el avuç içi v3proMax 3k ya mouse onersene kanki ya
El ölçümü tam bilmiyorum ama fingertip ve claw arası birşeyler tutuyorum v3 pro felanda olabilir ama sora mı daha iyidir vs. Bilemedim skatez değişikliği felan yapmayacağım aldığımda ona göreTutuş şekliniz el ölçünüz nedir
V3 pro olmaz size, el ölçünüze göre lamzu atlantis mini, viper v2 pro, ninjutso sora, lamzu atlantis og v2 veya ikinci el yeni batch skatez değişmiş gpx alabilirsiniz. Tamamen kişisel bunlar arasından biri birinden iyi değilEl ölçümü tam bilmiyorum ama fingertip ve claw arası birşeyler tutuyorum v3 pro felanda olabilir ama sora mı daha iyidir vs. Bilemedim skatez değişikliği felan yapmayacağım aldığımda ona göre
Elimi ölçtüm ve 15,5-16 cm gibi bir şey çıktı lamzumu alsam daha iyi yaparım yoksa sora mı sizce hocam birde max 500 tl ye mousepad önerme şansın varmıV3 pro olmaz size, el ölçünüze göre lamzu atlantis mini, viper v2 pro, ninjutso sora, lamzu atlantis og v2 veya ikinci el yeni batch skatez değişmiş gpx alabilirsiniz. Tamamen kişisel bunlar arasından biri birinden iyi değil
O zaman kesinlikle lamzu atlantis mini al, 2079 tl şu an. Üstüne 1.5k para kalıyor mousepade freefall alabilirsin ama ben o kadar vermem diyorsan xraypadlere bak. Swarcow hepsini inceledi kendine uygun olanı bul al wraihttanElimi ölçtüm ve 15,5-16 cm gibi bir şey çıktı lamzumu alsam daha iyi yaparım yoksa sora mı sizce hocam birde max 500 TL ye mousepad önerme şansın varmı
Hocam mouseyi 1 hafta içinde alacağım için indirim biter yüksek ihtimalle o yüzden pek önemli değil indirim mouse pad olarakta klasse longteng nasıldır?O zaman kesinlikle lamzu atlantis mini al, 2079 TL şu an. Üstüne 1.5k para kalıyor mousepade freefall alabilirsin ama ben o kadar vermem diyorsan xraypadlere bak. Swarcow hepsini inceledi kendine uygun olanı bul al wraihttan
Sadece ac2’yi ordan alma amazondan al
Asla alma, hızlı aşınıyor. İndirim biterse 1k bütçe kalıyor o zaman yine xraypadlere bakarsınHocam mouseyi 1 hafta içinde alacağım için indirim biter yüksek ihtimalle o yüzden pek önemli değil indirim mouse pad olarakta klasse longteng nasıldır?
Peki lamzu atlantis ile mini arasında sadece boyut farkı mı varAsla alma, hızlı aşınıyor. İndirim biterse 1k bütçe kalıyor o zaman yine xraypadlere bakarsın
552 TL'ye alabilirsin biraz geç geliyor aklında olsun https://www.amazon.com.tr/dp/B09QGL1DYC?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_detailsHocam mouseyi 1 hafta içinde alacağım için indirim biter yüksek ihtimalle o yüzden pek önemli değil indirim mouse pad olarakta klasse longteng nasıldır?
Boyut ve ufak taban kısmında farklılıklar var teknik özellikleri aynıPeki lamzu atlantis ile mini arasında sadece boyut farkı mı var
Kaç günde gelir ortalama552 TL'ye alabilirsin biraz geç geliyor aklında olsun https://www.amazon.com.tr/dp/B09QGL1DYC?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boyut ve ufak taban kısmında farklılıklar var teknik özellikleri aynı
1 hafta içinde alacaksan Lamzu Atlantis Mini 4k'yı bekleyebilirsin istersenHocam mouseyi 1 hafta içinde alacağım için indirim biter yüksek ihtimalle o yüzden pek önemli değil indirim mouse pad olarakta klasse longteng nasıldır?
15-20 gün civarıKaç günde gelir ortalama
O nedir fiyat ne olacaktır?1 hafta içinde alacaksan Lamzu Atlantis Mini 4k'yı bekleyebilirsin istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 gün civarı