Nasıl yanihiçbiri
Ben HUAWEI p smart 2019 verip gt 630 ve amd athlon x4 641 pc alıcamikiside değil gtx serisine geç️
Ve bin pişman olacaksın böyle sistemlere para vermeyin.Ben HUAWEI p smart 2019 verip gt 630 ve amd athlon x4 641 pc alıcam
P Smarta göre güzel bir sistem alabilirsin. O telefonun ederi max 1000 TL civarındadır. Athlon x4 641 çok kötü bir işlemci değil 4 çekirdekli fena olmayan bir işlemci keza gt630da çoğu oyunu düşük ayarlarda oynatabilecek bir kart.Ben HUAWEI p smart 2019 verip gt 630 ve amd athlon x4 641 pc alıcam
evet 30 fps de hesap makinesi karti.P Smarta göre güzel bir sistem alabilirsin. O telefonun ederi max 1000 TL civarındadır. Athlon x4 641 çok kötü bir işlemci değil 4 çekirdekli fena olmayan bir işlemci keza gt630da çoğu oyunu düşük ayarlarda oynatabilecek bir kart.
Yeterli 1000 Liralık sistem için. Daha iyisi belki toplanabilir ama hazır almak daha kolay.evet 30 fps de hesap makinesi karti.
40 fps oynatıyoYeterli 1000 Liralık sistem için. Daha iyisi belki toplanabilir ama hazır almak daha kolay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CS,Valorant ve lol gibi oyunları zaten rahat oynayacaktır. Ekstra GTA 5'i bile düşük ayarlarda düşük p oynayabilir.
GTA 5 iYeterli 1000 Liralık sistem için. Daha iyisi belki toplanabilir ama hazır almak daha kolay.
CS,Valorant ve lol gibi oyunları zaten rahat oynayacaktır. Ekstra GTA 5'i bile düşük ayarlarda düşük p oynayabilir.
Yani takas ediyimmiP Smarta göre güzel bir sistem alabilirsin. O telefonun ederi max 1000 TL civarındadır. Athlon x4 641 çok kötü bir işlemci değil 4 çekirdekli fena olmayan bir işlemci keza gt630da çoğu oyunu düşük ayarlarda oynatabilecek bir kart.
30 40 arası oynatıyor evet.40 fps oynatıyo
GTA 5 i
Telefonu kullanmıyorsan ve bilgisayara ihtiyacın varsa iyi bir tercih. Sistemin geri kalan özellikleri ne anakart ram vs?40 fps oynatıyo
GTA 5 i
Yani takas ediyimmi