halitdmr05
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhabalar cuma günü yeni sistemim elime ulaştı bütün sürücülerini güncelleştirmelerini yaptım ancak içimde bir tedirginlik var çünkü ekran kartı 4060 ve işlemcisi i512400f ddr4 olan arkadaşımla valorantta aynı fps değerlerini alıyoruz ben boşa para harcamış gibi hissediyorum valorantta 300 civarı takılıyor onun sistemindede aynı şekildeymiş. Ben AMD yazılımından AFMF özelliğini valorant için açtığımda radeon software yazılımının fps göstergesi 100 fps civarı artıyor yani o ayarı açtığımda fps değerim uygulamaya göre 400 civarı oluyor ama oyunda hiçbir şekilde fps değerim değişmiyor üstelik ben oyunda adam gördüğümde ve çatışmaya girdiğimde fps değerim 250 ye kadar geriliyor minimum. Sizce bu normal mi? sadece valorant için böyle olabileceğini söylediler ama sistemim onunkinden çok daha iyi bence valorantta böyle olması biraz moralimi bozdu açıkcası bu AMD fps değerleri doğru mu? sürücüyü silip tekrar kurmalı mıyım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ( bu amd yazılımını bilenler bana bu yazılımda oyun için en iyi ayarlar neler onu söyleyebilirse çok memnun olurum )
konu güncel
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ( bu amd yazılımını bilenler bana bu yazılımda oyun için en iyi ayarlar neler onu söyleyebilirse çok memnun olurum )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konu güncel
Son düzenleme: