Steamde 200 tl bütçe ile oyun önerisi?

Hiko335

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Arkadaşlar indirimden 200 lira bütçem var sizce hangi oyunları almalıyım?

Hikayeli oyunları falan seviyorum.

Gömülüp saatlerce oynayabileceğim her oyun olur ama pcnin kaldırması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dying light 1-2
1 var ama 2 için sistemim yetersiz.

Gömülüp saatlerce oynayabileceğim her oyun olur ama pcnin kaldırması lazım.

1 var ama 2 için sistemim yetersiz.
Soma'nın hikayesi çok çok güzel. Özellikle muazzam derecede vurucu bir sonu var ve sistemin her türlü kaldırır. Keza mass effect de çok bir sistem gerektirmiyor diye biliyorum.

Soma'nın hikayesi çok çok güzel. Özellikle muazzam derecede vurucu bir sonu var ve sistemin her türlü kaldırır. Keza mass effect de çok bir sistem gerektirmiyor diye biliyorum.
Mass effecti düşüneceğim ama soma biraz korku türüne girdiği için hoşuma gitmedi hocam ama sağolun öneri için.

Şimdi baktım da masa effect orta halli bir sistem istiyormuş.
Mass effecti düşüneceğim ama soma biraz korku türüne girdiği için hoşuma gitmedi hocam ama sağolun öneri için.
Doğrudur Soma'da orta derece bir korku var.

Subnautica'yı da önerebilirim. Çok güzel bir okyanus içinde keşif oyunu. Hikayesi de oldukça güzel. Oyun içinde craft da yapılıyor bol bol. Gerilimi de keşif hissi de oldukça yüksek bir oyun.

Şuan steamde 200 tl ile alabileceğin en iyi oyun gow ama sistemin kaldırmıyormuş fh4 filan arabilirsin bf 1

Geri