Yardım valo önemli anlar kaydetme

Lowe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
soru başlıkta yardımcı olursanız görsellerle sevinirim açamadım bir türlü (geforce experience) ile

soru başlıkta yardımcı olursanız görsellerle sevinirim açamadım bir türlü (geforce experience) ile
Outplayed uygulamasına bakabilirsin. Maça girdiğinde kayıt başlıyor. Öldürmelerin, asistlerin ve öldüğün anlar bir simge ile gösteriliyor. İstersen önemli anları, istersen de bütün maçı kayıt etmeye ayarlayabilirsin. Kaydı işlemci ya da ekran kartından güç alarak almaya ayarlayabilirsin.

Outplayed uygulamasına bakabilirsin. Maça girdiğinde kayıt başlıyor. Öldürmelerin, asistlerin ve öldüğün anlar bir simge ile gösteriliyor. İstersen önemli anları, istersen de bütün maçı kayıt etmeye ayarlayabilirsin. Kaydı işlemci ya da ekran kartından güç alarak almaya ayarlayabilirsin.
tehlikeli olarak algılıyor chrome

Dostum oyun icinde alt + z tuslarina bastiktan sonra video kaydetme degilde digerine basip ayarlarina giderek (adini unuttum sanirim yeniden oynatmaydı) kaç dakikasini kaybedeceğini, videonun kalitesini vs. seçip kayida basabilirsin. Onemli bir an oldugunda alt + z tusuna tekrar basip ayni yerden kaydet tusuna basip seçtiğin sure boyuncaki anı kaydedebilirsin. (kapata basarsan kaydi durdurur)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,302
Üyeler
195,592
Son üye
Rastrein
Geri