Neler Yeni

Yardım valo önemli anlar kaydetme

Lowe

80+ Bronze
soru başlıkta yardımcı olursanız görsellerle sevinirim açamadım bir türlü (geforce experience) ile

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
ekran kartın ne

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
soru başlıkta yardımcı olursanız görsellerle sevinirim açamadım bir türlü (geforce experience) ile
Outplayed uygulamasına bakabilirsin. Maça girdiğinde kayıt başlıyor. Öldürmelerin, asistlerin ve öldüğün anlar bir simge ile gösteriliyor. İstersen önemli anları, istersen de bütün maçı kayıt etmeye ayarlayabilirsin. Kaydı işlemci ya da ekran kartından güç alarak almaya ayarlayabilirsin.

Lowe

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Outplayed uygulamasına bakabilirsin. Maça girdiğinde kayıt başlıyor. Öldürmelerin, asistlerin ve öldüğün anlar bir simge ile gösteriliyor. İstersen önemli anları, istersen de bütün maçı kayıt etmeye ayarlayabilirsin. Kaydı işlemci ya da ekran kartından güç alarak almaya ayarlayabilirsin.
tehlikeli olarak algılıyor chrome

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan

hamzatr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Demirhan
Dostum oyun icinde alt + z tuslarina bastiktan sonra video kaydetme degilde digerine basip ayarlarina giderek (adini unuttum sanirim yeniden oynatmaydı) kaç dakikasini kaybedeceğini, videonun kalitesini vs. seçip kayida basabilirsin. Onemli bir an oldugunda alt + z tusuna tekrar basip ayni yerden kaydet tusuna basip seçtiğin sure boyuncaki anı kaydedebilirsin. (kapata basarsan kaydi durdurur)

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
aniden tekrar oynatmayı aç alt ve z tuşu olması lzm ordaki menüden açabilirsin önemli bi an yaptığında atadığın kısayola basınca kayıt alır ben öyle kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom