Outplayed uygulamasına bakabilirsin. Maça girdiğinde kayıt başlıyor. Öldürmelerin, asistlerin ve öldüğün anlar bir simge ile gösteriliyor. İstersen önemli anları, istersen de bütün maçı kayıt etmeye ayarlayabilirsin. Kaydı işlemci ya da ekran kartından güç alarak almaya ayarlayabilirsin.soru başlıkta yardımcı olursanız görsellerle sevinirim açamadım bir türlü (geforce experience) ile
tehlikeli olarak algılıyor chromeOutplayed uygulamasına bakabilirsin. Maça girdiğinde kayıt başlıyor. Öldürmelerin, asistlerin ve öldüğün anlar bir simge ile gösteriliyor. İstersen önemli anları, istersen de bütün maçı kayıt etmeye ayarlayabilirsin. Kaydı işlemci ya da ekran kartından güç alarak almaya ayarlayabilirsin.
ama değiltehlikeli olarak algılıyor chrome
Dostum oyun icinde alt + z tuslarina bastiktan sonra video kaydetme degilde digerine basip ayarlarina giderek (adini unuttum sanirim yeniden oynatmaydı) kaç dakikasini kaybedeceğini, videonun kalitesini vs. seçip kayida basabilirsin. Onemli bir an oldugunda alt + z tusuna tekrar basip ayni yerden kaydet tusuna basip seçtiğin sure boyuncaki anı kaydedebilirsin. (kapata basarsan kaydi durdurur)soru başlıkta yardımcı olursanız görsellerle sevinirim açamadım bir türlü (geforce experience) ile
aniden tekrar oynatmayı aç alt ve z tuşu olması lzm ordaki menüden açabilirsin önemli bi an yaptığında atadığın kısayola basınca kayıt alır ben öyle kullanıyorumrtx 2060