Bunlar yerine daha iyi kasalar var yalnız? Onları da düşünebilirsiniz.Asusun hava akışı battlecruiser'e göre kötü duruyor sanki ama
Mesela ? toz filtresi çok önemli benim için toz filtreleri yoksa önde üstte ve altta hiç önermeyin bileBunlar yerine daha iyi kasalar var yalnız? Onları da düşünebilirsiniz.
o daha küçük onun yerine battlecruiser daha mantıklı bence egzos fanıda yokİki kasa da çok iyi, tercihimi Battlecruiser'den yana kullanırdım ikisi arasından ama ben ikisi yerine Corsair İcue 465X tercih ederdim.
Biraz daha bütçe düşüp Fractal Design Meshify C de tercih edilebilir.
iCUE 465X mesela, evet üst tarafa 360 mm radyatör takılmıyor ama yine de iyi. Hava alacak bir model istiyorsanız MasterBox MB511 ARGB ve MasterBox TD500 Mesh de olabilir. Üst taraflarında 360 mm radyatör desteği var bu kasaların. Her yerinde de mesh olduğu için çıkartıp temizleyebilirsiniz.Mesela ? toz filtresi çok önemli benim için toz filtreleri yoksa önde üstte ve altta hiç önermeyin bile
Yukarda Eroş Taş arkadaşın dediği daha mantıklı geliyor açıkçası neden battlecruiser değilde 465x ? egsoz fanı da eksik onun ve daha pahalı 140 tl felan şunuda söyleyim görsellik önemli değiliCUE 465X mesela, evet üst tarafa 360 mm radyatör takılmıyor ama yine de iyi. Hava alacak bir model istiyorsanız MasterBox MB511 ARGB ve MasterBox TD500 Mesh de olabilir. Üst taraflarında 360 mm radyatör desteği var bu kasaların. Her yerinde de mesh olduğu için çıkartıp temizleyebilirsiniz.
Ya o aslında tercih meselesi. Ben mesela üst taraf harici bir yere radyatör takılınca sanki yanlışmış gibi hissettiriyorYukarda Eroş Taş arkadaşın dediği daha mantıklı geliyor açıkçası
Valla ne yalan söyleyeyim bu kasaları alan kişilerin bütçeleri de iyi oluyor, arkaya da öndeki fanlardan (LL120) bir tane alabilirsiniz diye düşündüm. Eğer tabii ki görünüş önemli değilse ve radyatörü ön tarafa takacaksanız Battlecruiser alabilirsiniz, iyi de olur.neden battlecruiser değilde 465x ? egsoz fanı da eksik onun ve daha pahalı 140 TL felan şunuda söyleyim görsellik önemli değil
İnşallah. Bu arada takacağınız sıvı soğutma neydi?olmadı 280mm alırım 3800x işlemci vardı sattım i9 10900k ların stoklara girmesini bekliyorum
K. Bakma eski konu ama yorumlarda yanlışınız var xpg battlecruiser kasasının üst tarafına 360mm radyatör takılıyor araştırın baktınız mı yaptığınız yorum yardımcı olmuyor kimseye vede modaretör olmanıza rağmen yanlış yönlendiriyotsunuz kullanıcılarıBattlecruiser'ın üstte 360 mm radyatör desteği yok, GT501'in var. Ben olsam GT501 alırdım.