Kendi web sitemiz nasıl olmuş

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Şirket için bir site ayarladık da geçen konu açmıştım ama o siteye sildik ve bu şablonu kullandık daha sade durduğu için sizce eksikleri var mi varsa söyler misiniz

Şuan site daha ayarlanmadı ama temeli kuruldu yani sadece şömine tarafı bitti sayilir barbeküler ve sobalar eklenmedi arkadaşlar sıkıntılar varsa söylerseniz iyi olur

site nerede

Dostum şimdi site daha şık durmuş ve karmaşıklığı gitmiş.

Alış veriş sitesi için güven vermiyor.

Portfolyo sitesi
Az daha bakınca anladım, ha birde şu fontları değiştirmenizi öneririm;
Screenshot_20230630_215427_Chrome.jpg

Yada yazıyı farklı bir yere vs yazın.

bence güzel olmuş hocam ellerinize sağlık

Beyaz arkaplanda güzel duruyor ama o "Anasayfa, Şömine modellerimiz" olan kısmın fontunu değiştirebilirsin. Bir de dark reader ile koyu moda alınca logo siyah kalıyor eğer ki öyle bir ayar varsa koyu modda o logoyu beyaz olacağı şekilde ayarlarsanız bence güzel olur.

temel olarak beğendim kendi fikrimce ana sayfanın hakkımızdanın yazdığı yerler sitenin tümüne yayılsa daha hoş olabilir
Olabilir bi patrona danışıyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum şimdi site daha şık durmuş ve karmaşıklığı gitmiş.
Sağolun tesekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz arkaplanda güzel duruyor ama o "Anasayfa, Şömine modellerimiz" olan kısmın fontunu değiştirebilirsin. Bir de dark reader ile koyu moda alınca logo siyah kalıyor eğer ki öyle bir ayar varsa koyu modda o logoyu beyaz olacağı şekilde ayarlarsanız bence güzel olur.
Hocam o fontu nasıl yapalım dersiniz daha mı kalın olsun birde o dark reader olayını ayarlayamayız gibi duruyor ama bi deneriz teşekkür ederim

Şık olmuş baya güzel duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,151
Üyeler
192,896
Son üye
berkeatahan
Geri