- Reaksiyon skoru
- 693
Evet ablam olsaydı küşük düşerdimAnlamadın, öyle bir söz kendini küçük düşürücü bişey. Ister abla olsun, ister olmasın.
Bidaaaaa görmiyim
Evet ablam olsaydı küşük düşerdimAnlamadın, öyle bir söz kendini küçük düşürücü bişey. Ister abla olsun, ister olmasın.
Bidaaaaa görmiyim
Biraz anlaması zor bişey oldu sanırım. NeyseeEvet ablam olsaydı küşük düşerdim.
Ablası olanlar anladıBiraz anlaması zor bişey oldu sanırım. Neysee
Ablası olanlar değil, burda kim biliyordu senin ablan yok?Ablası olanlar anladı.
Yalnız bu bilgi önemli bir bilgi değil kine.Ablası olanlar değil, burda kim biliyordu senin ablan yok
Her daim olgunluk daha iyidir tek hücreli canlılar gibi ne bilim isteği silmek trip atmak ben kimseye yakıştıramıyorum bunları mesela benim de konuşmaya çalıştığım bir kız vardı ona karşı hislerimi söyleyince işte biseyler dedi falan filan sonra arkadaşlığımıza saygım var vesayre dedi şimdi ise beni 6-7 tane platform da cikarmis taksit taksit bir hafta spoti bit hafta instagram hepsinden çıkarmış anlamıyorum ben bu tavırları bu zihniyeti kız bana sadakate tav olurum dedi bu kızı seviyorum diye başka kimseye gözlerim ile bakmadım bile alayı yalan bunların o yüzden aga sal gitsin seven elbet severBeyler geçen sene konuştuğum bi gacı vardı. O gün bi görüldü attı daha da yazmadı. Sonra takipten çıktı. Şimdi geri istek attı.
Sizce olgun davranıp bende ona geri takip yapayım mı?
Sadece takibini onaylayıp racon mu koyayım?
Yoksa amip gibi takip isteğini sileyim mi?
Her daim olgunluk daha iyidir tek hücreli canlılar gibi ne bilim isteği silmek trip atmak ben kimseye yakıştıramıyorum bunları mesela benim de konuşmaya çalıştığım bir kız vardı ona karşı hislerimi söyleyince işte biseyler dedi falan filan sonra arkadaşlığımıza saygım var vesayre dedi şimdi ise beni 6-7 tane platform da cikarmis taksit taksit bir hafta spoti bit hafta instagram hepsinden çıkarmış anlamıyorum ben bu tavırları bu zihniyeti kız bana sadakate tav olurum dedi bu kızı seviyorum diye başka kimseye gözlerim ile bakmadım bile alayı yalan bunların o yüzden aga sal gitsin seven elbet sever
gt yaptım valla. yazacağını sanmıyom da ben yazarsam hır çıkartırım beklicem o yüzdensadece onayla ve olacakları izle
Zaten kızdan hayır gelmezmiş hocan onu öğrenmiş oldunuzYok aga ya keşke gt yapmasaydım. Erkeklerle çektiği 1-2 storyisi 10 olmuş ayrı öne çıkarılanlar yapmış