Kız yıllar sonra istek attı

Goruldu yemissin ustune gt mi yapacaksin ? Cok istiyosa seni konussun yoksa yuz vermen mantıklı degil.

Beyler geçen sene konuştuğum bi gacı vardı. O gün bi görüldü attı daha da yazmadı. Sonra takipten çıktı. Şimdi geri istek attı.

Sizce olgun davranıp bende ona geri takip yapayım mı?

Sadece takibini onaylayıp racon mu koyayım?

Yoksa amip gibi takip isteğini sileyim mi?
Her daim olgunluk daha iyidir tek hücreli canlılar gibi ne bilim isteği silmek trip atmak ben kimseye yakıştıramıyorum bunları mesela benim de konuşmaya çalıştığım bir kız vardı ona karşı hislerimi söyleyince işte biseyler dedi falan filan sonra arkadaşlığımıza saygım var vesayre dedi şimdi ise beni 6-7 tane platform da cikarmis taksit taksit bir hafta spoti bit hafta instagram hepsinden çıkarmış anlamıyorum ben bu tavırları bu zihniyeti kız bana sadakate tav olurum dedi bu kızı seviyorum diye başka kimseye gözlerim ile bakmadım bile alayı yalan bunların o yüzden aga sal gitsin seven elbet sever

sadece onayla ve olacakları izle

Her daim olgunluk daha iyidir tek hücreli canlılar gibi ne bilim isteği silmek trip atmak ben kimseye yakıştıramıyorum bunları mesela benim de konuşmaya çalıştığım bir kız vardı ona karşı hislerimi söyleyince işte biseyler dedi falan filan sonra arkadaşlığımıza saygım var vesayre dedi şimdi ise beni 6-7 tane platform da cikarmis taksit taksit bir hafta spoti bit hafta instagram hepsinden çıkarmış anlamıyorum ben bu tavırları bu zihniyeti kız bana sadakate tav olurum dedi bu kızı seviyorum diye başka kimseye gözlerim ile bakmadım bile alayı yalan bunların o yüzden aga sal gitsin seven elbet sever
sadece onayla ve olacakları izle
gt yaptım valla. yazacağını sanmıyom da ben yazarsam hır çıkartırım beklicem o yüzden

Bunun için buralarda fikir danışmana gerek yok bence :D.

RACON KESSS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri