korkmazege
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
herkese merhabalar elimde i5 1140f işlemci var rx 6500 XT almayı düşünüyorum ikisi uyumlu olur mu oyunlarda ortalama kaç FPS alırım şimdiden teşekkürler.
herkese merhabalar elimde i5 1140f işlemci var rx 6500 XT almayı düşünüyorum ikisi uyumlu olur mu oyunlarda ortalama kaç FPS alırım şimdiden teşekkürler.
6500xt rx 580 den çok az bir fark önde yani benim fikrim yazık olur verdiğin bütçeye eğer zorlayıp bu önerdiğim kartı alamayacak durumda isen.hocam şimdilik bütçemi aşıyor daha da bekletmek istemiyorum yoksa zam gelecekmiş gibi hissediyorum
sağolun bakarım teşekürler6500xt rx 580 den çok az bir fark önde yani benim fikrim yazık olur verdiğin bütçeye eğer zorlayıp bu önerdiğim kartı alamayacak durumda isen.
Hocam fena kart değil ama herkes vrami 8gb olan güçlü kartların tehlikede olduğundan bahsederken 4gb vram e sahip bir kart almak saçma olur bence eğer yapabiliyorasnız daha fazla vrame sahip işinizi görecek bir kart seçmenizi öneririm bu arada vram i fazla diye eski kartlara yönelmenizi pek tavsiye etmemherkese merhabalar elimde i5 1140f işlemci var rx 6500 XT almayı düşünüyorum ikisi uyumlu olur mu oyunlarda ortalama kaç FPS alırım şimdiden teşekkürler.
Uyumlu ama sıfır olarak o fiyata alinmaz. Ikinci el RX 6600 veya RX 6600 XT daha iyi olur.
yaklaşık 5000 TL gibi bi bütçem varBütçe ne
ikinci el RX 6700 hatta RX 6700 XT bile bulabilirsin 5k butce ile. Onlara bak. RX 6500 XT cok kotu kart.yaklaşık 5000 TL gibi bi bütçem var