RX 6500 XT alınır mı

Reaksiyon skoru
13
herkese merhabalar elimde i5 1140f işlemci var rx 6500 XT almayı düşünüyorum ikisi uyumlu olur mu oyunlarda ortalama kaç FPS alırım şimdiden teşekkürler.

herkese merhabalar elimde i5 1140f işlemci var rx 6500 XT almayı düşünüyorum ikisi uyumlu olur mu oyunlarda ortalama kaç FPS alırım şimdiden teşekkürler.
Şöyle bir ekran kartı bütçenizi aşar mı acaba gayet güzel ve sanıyorum ki işlemciniz yeterli olacaktır

hocam şimdilik bütçemi aşıyor daha da bekletmek istemiyorum yoksa zam gelecekmiş gibi hissediyorum

hocam şimdilik bütçemi aşıyor daha da bekletmek istemiyorum yoksa zam gelecekmiş gibi hissediyorum
6500xt rx 580 den çok az bir fark önde yani benim fikrim yazık olur verdiğin bütçeye eğer zorlayıp bu önerdiğim kartı alamayacak durumda isen.

Hocam eğer alacaksanız bu devirde RX 6600'ün altında almayın derim. RX 6600XT ikinci elden güzel bir fiyata bulabilirsiniz Hem performans çok daha iyi olur.

Hocam fena kart değil ama herkes vrami 8gb olan güçlü kartların tehlikede olduğundan bahsederken 4gb vram e sahip bir kart almak saçma olur bence eğer yapabiliyorasnız daha fazla vrame sahip işinizi görecek bir kart seçmenizi öneririm bu arada vram i fazla diye eski kartlara yönelmenizi pek tavsiye etmem

Amd nin 500 ü, nvdia nın 50 serisi alınmaz bence. Rx6600 6700 veya 7600 gibi kartlara bak. Ama işlemci anakart falan da değiştirmen gerek bilemedim

Uyumlu ama sıfır olarak o fiyata alinmaz. Ikinci el RX 6600 veya RX 6600 XT daha iyi olur.

yaklaşık 5000 TL gibi bi bütçem var
ikinci el RX 6700 hatta RX 6700 XT bile bulabilirsin 5k butce ile. Onlara bak. RX 6500 XT cok kotu kart.

İlla sifir bakacaksan Nays + 1-2 kuponla falan sunu 5400 civarina getirebilirsin buyuk ihtimalle.
Nays kullanmiyorum diyorsan bunu alabilirsin.

Geri