God of war'ı steam yerine e tailden almayı düşünüyorum ama sitenin güvenilirliğinden emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan varsa alınan oyunu steam kod olarak mı veriyorlar?
God of war'ı steam yerine e tailden almayı düşünüyorum ama sitenin güvenilirliğinden emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan varsa alınan oyunu steam kod olarak mı veriyorlar?
4-5 alışveriş yaptım sorunsuz elime ulaştı sadece 1 alışverişte geç saatte aldığımdan sanırım kod sabah 5'te gelmişti. Arkadaşlarımla oynamak için Fs19 almıştık onlar da sorun yaşamadı. Resmi satıcı zaten
Kesinlikle öyle ama ben şunu anlamıyorum bazıları diyor ki ilk oyundan kötü yaptığı şeyler var bence hiç yok. İlk oyunu 80 saatte 10 ayda aralıklarla bitirdim. 2.oyun 1 ayda +50 saat oynadım. İlk oyunun çok iyi hikaye potansiyeli vardı yapmamışlar. Dl2'deki gibi dövüş becerileri yoktu genel olarak daha çok hasar, daha çok dayanıklılık gibiydi. Bunlar da dl2'de inhibitör ile çözülüyor. DL2 almadan önce çok ön yargılıydım çünkü videolarını izlerken sanki insana değil sanki duvara vuruyormuş hissi veriyordu ancak öyle değil cidden daha iyi vuruş hissi var. Daha çok uzuv kesme de var. Hikaye olarak çok daha iyi özellikle yan görevlere bayıldım. Yan görev kalitesi olarak The Witcher 3 kalitesinde bile diyebilirim. Bir de ilk oyunda iğrenç bir takat mevzusu vardı hiç çift elli yakın dövüş silahı kullanamazdın 2 vuruşta takat biterdi bu gibi saçmalıklar gitmiş takar daha iyi. İlk oyun ds geceleri dışarı çıkılmıyordu her yer eceldi DL2 öyle değildi ama 2 gün önce gelen güncelleme ile bu yine geldi ama Dl1 kadar değil. Bir süre ecel sana bakınca av başlıyor çığırtkanlar gibi ama daha zoru.