İbrahimkacar
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Arkadaşlar legion 5 r7 5800h rtx 3070 laptop almayı düşünüyorum donanım olarak bana yeterli fakat 130w tdp değeri bu ekran kartı için iyi midir almamı tavsiye eder misiniz ?
kanka haklısın ama üniversite için yada taşımak için falan alıyorsa laptop daha mantıklı olur.Merhaba hocam öncelikle ben olsam laptop almam masaüstüne yatırım yaparım hem daha iyi oyun oynatır ve ilerde parca değiştirebilirsin kafana göre senin tercihine kalmış rtx 3070 güçlü bir ekran kartı
Konu sahibi ne demiş sen ne diyorsun? Konu ve içeriğinde geleceğe yönelik yatırım gibisinden anlam karşılayan herhangi bir kelime bile yok.Forumda her nvidia rtx öneri konusuna amd öneren tayfanın tohumusun herhalde...Merhaba hocam öncelikle ben olsam laptop almam masaüstüne yatırım yaparım hem daha iyi oyun oynatır ve ilerde parca değiştirebilirsin kafana göre senin tercihine kalmış rtx 3070 güçlü bir ekran kartı
Evet güzel sistem.130w tdp değeri sorun yaratmaz.Güncel piyasadan haberi olan biri yazar az sonra.Arkadaşlar legion 5 r7 5800h rtx 3070 laptop almayı düşünüyorum donanım olarak bana yeterli fakat 130w tdp değeri bu ekran kartı için iyi midir almamı tavsiye eder misiniz ?
Lafına dikkat et kardeşim cokomal abiler sizi o lafı yediririm sana titrekKonu sahibi ne demiş sen ne diyorsun? Konu ve içeriğinde geleceğe yönelik yatırım gibisinden anlam karşılayan herhangi bir kelime bile yok.Forumda her nvidia rtx öneri konusuna amd öneren tayfanın tohumusun herhalde...
Evet güzel sistem.130w tdp değeri sorun yaratmaz.Güncel piyasadan haberi olan biri yazar az sonra.
Birader neden adama laf sokma çabasına giriyorsun ki. Düzgünce anlatmak varken ne gerek var bak adam sana laf atmış. Durduk yere ortamı germeyinKonu sahibi ne demiş sen ne diyorsun? Konu ve içeriğinde geleceğe yönelik yatırım gibisinden anlam karşılayan herhangi bir kelime bile yok.Forumda her nvidia rtx öneri konusuna amd öneren tayfanın tohumusun herhalde...
Evet güzel sistem.130w tdp değeri sorun yaratmaz.Güncel piyasadan haberi olan biri yazar az sonra.
3070 için yeterliArkadaşlar legion 5 r7 5800h rtx 3070 laptop almayı düşünüyorum donanım olarak bana yeterli fakat 130w tdp değeri bu ekran kartı için iyi midir almamı tavsiye eder misiniz ?
bi bitmediniz @Mehmet Yılmaz a diyelim de bunlara özel bi ceza yazsınlar beMerhaba hocam öncelikle ben olsam laptop almam masaüstüne yatırım yaparım hem daha iyi oyun oynatır ve ilerde parca değiştirebilirsin kafana göre senin tercihine kalmış rtx 3070 güçlü bir ekran kartı
Çok ayıp abicim yakışıyor mu hiçLafına dikkat et kardeşim cokomal abiler sizi o lafı yediririm sana titrek
dünyadaki en boş 3 yorumdan biri, laptop zaten bir zorunluluktur alternatfi olmaz ki rtx3070 de fiyatına göre güçlü veya zayıf denir boomber seniMerhaba hocam öncelikle ben olsam laptop almam masaüstüne yatırım yaparım hem daha iyi oyun oynatır ve ilerde parca değiştirebilirsin kafana göre senin tercihine kalmış rtx 3070 güçlü bir ekran kartı
yok bu iler zekalıya göre kasayla monitörü sırtlanıcaksın alıcaksın 3lü prizi de yanına öyle okula gidip kurucaksınkanka haklısın ama üniversite için yada taşımak için falan alıyorsa laptop daha mantıklı olur.
Hocam Legion rtx3070 fiyatı ikinci el vb değilse büyük ihtimalle asus veya victus 4060 4070 laptop fiyatına yakındır onun yerine 4000 serisi tercih edilebilirArkadaşlar legion 5 r7 5800h rtx 3070 laptop almayı düşünüyorum donanım olarak bana yeterli fakat 130w tdp değeri bu ekran kartı için iyi midir almamı tavsiye eder misiniz ?
Çok doğru fakat işyerinde 13 saat boş duruyorum telefona bakmaktan gözlerim bozuldu laptopu alır işyerinde oyun oynarım en azından pc mantıklı ama evde vakit bulamıyorum çocuklardan işyerinde kafa dinleyebiliyorumMerhaba hocam öncelikle ben olsam laptop almam masaüstüne yatırım yaparım hem daha iyi oyun oynatır ve ilerde parca değiştirebilirsin kafana göre senin tercihine kalmış rtx 3070 güçlü bir ekran kartı
33 bine alacağım bu fiyata o serileri bulabileceğimi sanmamHocam Legion rtx3070 fiyatı ikinci el vb değilse büyük ihtimalle asus veya victus 4060 4070 laptop fiyatına yakındır onun yerine 4000 serisi tercih edilebilir
3050 lerde bile 130w var sanıyordum o yüzden az kalır diye düşünüyordumBirader neden adama laf sokma çabasına giriyorsun ki. Düzgünce anlatmak varken ne gerek var bak adam sana laf atmış. Durduk yere ortamı germeyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3070 için yeterli
33k ya iyiymiş baya ikinci el mi33 bine alacağım bu fiyata o serileri bulabileceğimi sanmam
Yok sıfır33k ya iyiymiş baya ikinci el mi