zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
merhaba kablosuz mouse alacağım 2.ci el gladius 2 mi alsam yoksa sıfır ajazz aj199 mu alsam bilemedim hangisi daha mantıklı ?
bende onu alacağım büyük ihtimalle extra gümrük, vergi v.s çıkarmı ?ben bugun ajazz aldım bakalım stok azalmış baya
hocam aldınız mı bilmiyorum aldıysanız h.o fakat almadıysanız ekstra gümrük vs çıkmıyoe ödeme ekranında sadece 150 küsürlük bi gümrük ücreti ile 900 küsürlere geliyor daha bir ücret ödemiyorsunuz diye biliyorumbende onu alacağım büyük ihtimalle extra gümrük, vergi v.s çıkarmı ?
Alamadkm hocam o 150 yüzünden almadkm zaten zamlanmışhocam aldınız mı bilmiyorum aldıysanız h.o fakat almadıysanız ekstra gümrük vs çıkmıyoe ödeme ekranında sadece 150 küsürlük bi gümrük ücreti ile 900 küsürlere geliyor daha bir ücret ödemiyorsunuz diye biliyorum
Ne alabilirim bütçe 1000 tl yükselttim asus olan ilan satilmiş alternatif öneriniz varmihocam aldınız mı bilmiyorum aldıysanız h.o fakat almadıysanız ekstra gümrük vs çıkmıyoe ödeme ekranında sadece 150 küsürlük bi gümrük ücreti ile 900 küsürlere geliyor daha bir ücret ödemiyorsunuz diye biliyorum
El boyutun ve tutuş şeklin neAlamadkm hocam o 150 yüzünden almadkm zaten zamlanmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne alabilirim bütçe 1000 TL yükselttim asus olan ilan satilmiş alternatif öneriniz varmi
Claw gripEl boyutun ve tutuş şeklin ne