Monitör ölü piksel çıktı

Reaksiyon skoru
138
Monitörde modeli https://ty.gl/jxtwgvt1x7 bugün valoran oynarken crosun olduğu orta alanda bir çizgi olduğunu farkettim sonrasında dahada baktigimda belli başlı renklerde kahvrerengi falan baya baya ölü piksel olduğunu gördüm ama bu böyle 1 2 değil onlarca başta geldiginde test etmiştim ama o anki heyecandan görmemişim galiba ayarla ilgili birseymi desem muhtemelen oda değil garantiye germeyi planlıyorum Trendyol üzerinden almıştım hangi adımları izlemeliyim şimdi 1 2 tane olsa neysede belli renklerde ortada çizgi şeklinde onlarca ölü piksel var

Piksel sıkışması olmuştur belki. Sıkışma gideren yazılımları dene bi.

Deniyeyim bir 1 aya yakındır kullanıyorum hiç farketmedim umarım senin dediğin gibi birşeydir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20230704_124304.jpg
IMG_20230704_124353.jpg

Ölü pikseller Belli oluyor.
Bu yüzden dükkandan gidip piksel testi yapıp sonra almalıydın. Trendyolda monitör alanların çoğusu problem yaşıyor. Yoksa bende bir güzel monitör sipariş etmiştim.
Hocam yapacak bir şey yok garantiyle ugrascaz biraz umarım sonuç alırım

Ölü pikseller Belli oluyor.
Bu yüzden dükkandan gidip piksel testi yapıp sonra almalıydın. Trendyolda monitör alanların çoğusu problem yaşıyor. Yoksa bende bir güzel monitör sipariş etmiştim.
Ölü gözüken piksellerin hepsi ölü olmuyor. Sıkışık ta olabilir.

Ölü gözüken piksellerin hepsi ölü olmuyor. Sıkışık ta olabilir.
Hocam şaka gibi ama bilgisayari tekrar açıp test ettiğimde pikseller düzelmişti neden oldu acaba çünkü bariz bir şekilde görsellerde gözüküyor du hatalı pikseller 1 hafta boyunca hergun test yapıp ona göre garanti ile konuşacağım yardım için teşekkürler

Hocam şaka gibi ama bilgisayari tekrar açıp test ettiğimde pikseller düzelmişti neden oldu acaba çünkü bariz bir şekilde görsellerde gözüküyor du hatalı pikseller 1 hafta boyunca hergun test yapıp ona göre garanti ile konuşacağım yardım için teşekkürler
Rica ederim. Sıkışmış olabilir, benim başıma gelmişti attığım sitedeki yöntemi uygulamıştım piksel normale dönmüştü. Olabiliyor böyle şeyler.

Vay be tebrik ederim. Driver hatasıda olabilir.
Amd mi kullanıyon Nvidia mı?

Monitörde modeli https://ty.gl/jxtwgvt1x7 bugün valoran oynarken crosun olduğu orta alanda bir çizgi olduğunu farkettim sonrasında dahada baktigimda belli başlı renklerde kahvrerengi falan baya baya ölü piksel olduğunu gördüm ama bu böyle 1 2 değil onlarca başta geldiginde test etmiştim ama o anki heyecandan görmemişim galiba ayarla ilgili birseymi desem muhtemelen oda değil garantiye germeyi planlıyorum Trendyol üzerinden almıştım hangi adımları izlemeliyim şimdi 1 2 tane olsa neysede belli renklerde ortada çizgi şeklinde onlarca ölü piksel var
ne kadar oldu monitörü alalı ? 14 günü geçmedi ise kutula iade sebebine ise beğenmedim diye belirt. yoksa garantiyle uğraşmak zorunda kalırsın.

birde şu testi yap. tam ekran aç monitörü ışığı kontrastı fulle 1-2 saat açık kalsa yeter

Bende gtx 1060 kullanıyom.
Geçen gün driver güncelledim. Pc açıldıktan yarım 1 saat sonra komple yeşil ekran yedim.
Neyse monitörü satıyordum gittim sattım başka yeni monitör aldım.

Geldim yeni monitörde bu defa komple turuncu ekran yedim. Dedim bu iş böyle gitmez Driver eskisini düşük versiyonun kurdum yani
Şimdi hiçbir sorun olmadan kullanıyom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,984
Üyeler
197,594
Son üye
kursatpeker
Geri