Harbi ya tam almayı düşünüyordum.Artık vazgeçtim en iyisi vatana gidip kendime uygun bir sistem dizeceğim.7200tl olmuş sistem
abarttılar iyice 1200 tl zam nedir üstelik psu yu 550w yapmışlar ssd de kötü ssd kullanmışlarHarbi ya tam almayı düşünüyordum.Artık vazgeçtim en iyisi vatana gidip kendime uygun bir sistem dizeceğim.
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca dolar da 6,85 e düşmüşken neyin fiyatını biçiyorlar acaba merak ettim.Dediğiniz gibi sistemin özellikleri yükseltilse fiyatta yükselir deriz eyvallah.Ama cidden 7200 tl çok para yani.Örneğin ben az önce bu sistemi alırım.Sonrasında ise monitörü de 1 ay sonra falan alırım diye düşünüyordum.Lakin bu fiyattan sonra vazgeçtim.abarttılar iyice 1200 TL zam nedir üstelik PSU yu 550w yapmışlar SSD de kötü SSD kullanmışlar
Hayırlı uğurlu olsun.Elinize geçtikten sonrasında deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.Ben 6000 iken sipariş ettim iyiki etmişim
Teşekkür ederim deneyimlerimi aktarırımHayırlı uğurlu olsun.Elinize geçtikten sonrasında deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.