Samsung s22 128gb alınır mı ?

omer1902

80+
Reaksiyon skoru
98
Bütçe
17000
selamlar. Normalde s23 almayı düşünüyordum son zamlarla 25000 tl ye kadar çıktı s22 hala daha uygun. Oyun oynamayacağım sosyal medya kamera ve youtube fln için alıyorum.Bataryası beni üzermi. Isınma sorunu olduğu söyleniyor oyun haricinde çok rahatsız eder mi. aynı fiyata başka önerileriniz varmı?

Biz memnunuz. Kılıftan dolayı ısınmayı hissetmiyoruz. Kamerası da yetiyor.

selamlar. Normalde s23 almayı düşünüyordum son zamlarla 25000 TL ye kadar çıktı s22 hala daha uygun. Oyun oynamayacağım sosyal medya kamera ve youtube fln için alıyorum.Bataryası beni üzermi. Isınma sorunu olduğu söyleniyor oyun haricinde çok rahatsız eder mi. aynı fiyata başka önerileriniz varmı?
Tek sorunu batarya o cihazın, ben sırf o yüzden 1 sene S23ün çıkmasını ve ucuzlamasını bekledim. Yine de telefonu çok fazla kullanırım demiyorsan yeter bence.

Bu arada S23 baya baya baya ısınıyor, ya S22 de bundan çok daha fazla ısınma var ki öyle deniyor ya da ortada bir yanlış bilgi dolaşıyor S22 kullanmadığım için bilemiyorum

selamlar. Normalde s23 almayı düşünüyordum son zamlarla 25000 TL ye kadar çıktı s22 hala daha uygun. Oyun oynamayacağım sosyal medya kamera ve youtube fln için alıyorum.Bataryası beni üzermi. Isınma sorunu olduğu söyleniyor oyun haricinde çok rahatsız eder mi. aynı fiyata başka önerileriniz varmı?
18 e çıkmıştı ben aldım 17kdan batarya ehh yani ısınma dert edilecek kadar yok ama başta bende dedim baba bu ısınıyor diye

Alınır

bende iphone 11 var benımde android geçesim var s23 veya s22 s21 fe de var kararsız kaldım geçsemmi geçmesemmi pişman olurmuyum vesayre

iphone 11 saçma sapan bir telefondur iphone zaten başlı başına bir para tuzağıdır iphone 14 mü s21 s22 felan mı desen s21 s22 seçerim hiç de pişman olmazsın babama aldık s21 daha yeni şahsen de kullandım telefonu çok güzel aşırı beğeniyorum s22 için bir şey diyemicem kullanmadım

bende iphone 11 var benımde android geçesim var s23 veya s22 s21 fe de var kararsız kaldım geçsemmi geçmesemmi pişman olurmuyum vesayre
S23e net şekilde geçilir. S21 FE bence mantıklı olmaz. S22 biraz arada kalıyor ama sanırım ona da geçilir ya 😀

İOS alışkanlığın yoksa ve telefonda günde 4 saatten fazla uğraşmıyorsan S22'ye geçilir. 21 Fe'ye geçilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri