Yardım Asus mu gigabayt mı almalıyım

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86

Arkadaşlar bu iki ekran arasındayım Asus uygun olduğu için dikkatimi çekti gigabayt bildiğim ve sevdiğim bi marka sizce aradaki fiyat farkına değer mi fps oyuncusuyum film izlemeyince çok severim

Arkadaşlar bu iki ekran arasındayım Asus uygun olduğu için dikkatimi çekti gigabayt bildiğim ve sevdiğim bi marka sizce aradaki fiyat farkına değer mi fps oyuncusuyum film izlemeyince çok severim
Gigabyte

gb

ona uygun ayaklık zor bulursun diye düşünüyorum ama aynı şeye gelir zaten bütçe neydi ? bu arada gb 180 hzmiş görmemişim over clocklu
Bütçem bu sularda 4.5 falan 3.8 e asusu görünce şüphelendim video izledim fiyatına göre baya iyi geldi Farklı önerin olur mu peki

Asus sağlam malzemeleri kaliteli gigabyte aynı şekil gigabyte seçmen daha iyi olur hz farkı var baya

Bütçem bu sularda 4.5 falan 3.8 e asusu görünce şüphelendim video izledim fiyatına göre baya iyi geldi Farklı önerin olur mu peki
Farklı bir öneri olarak bunu alabilirsin çok iyidir kendim de alacağım
farklı öneri istersen yazman yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekrana oc yapmak zor mudur
zor denmez ama maaliyet yine ona yakın olur çok düşük ihtimal vereyim monitör zarar bile görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,825
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri