Yapma be reis g.o1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
3,5 senedir amd gpu, amd cpu kullanıyorum, hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Geçtiğimiz şubatta sistemimi yeniledim. asus rog Rx6800 aldım, ne coilwhine var, ne wattman hatası.1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
reis hepsinde olmuyor3,5 senedir amd gpu, amd cpu kullanıyorum, hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Geçtiğimiz şubatta sistemimi yeniledim. asus rog Rx6800 aldım, ne coilwhine var, ne wattman hatası.
hocam çözülmüyor deniyor internette, 2 dk test yapıp gönderiyolarmış sorun yok diye.İade hakkı yok mu hocam? 1 hafta olmuş daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını servise gönderin iade yoksa
benim de asus dual başgan, bize sorunlusu denk gelmişKart hangi marka? Bende Asus dual versiyonu var sıfır sorun çok şükür![]()
G.o. reis1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.