Aklınız varsa AMD ekran kartı almayın

xACa

80+
Reaksiyon skoru
112
1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.

1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
3,5 senedir amd gpu, amd cpu kullanıyorum, hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Geçtiğimiz şubatta sistemimi yeniledim. asus rog Rx6800 aldım, ne coilwhine var, ne wattman hatası.

İade hakkı yok mu hocam? 1 hafta olmuş daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını servise gönderin iade yoksa

2 aydır asus rog strix rx6750xt kullanıyorum. Bu süre içerisinde oynadığım oyunlar valorant, pubg, god ow war, nfs, war thunder ve bir kaç oyun daha. Bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

6503894b-cc14-4acc-b6f3-be43d0523ea9.jpg

İade hakkı yok mu hocam? 1 hafta olmuş daha

Ekran kartını servise gönderin iade yoksa
hocam çözülmüyor deniyor internette, 2 dk test yapıp gönderiyolarmış sorun yok diye.

Kart hangi marka? Bende Asus dual versiyonu var sıfır sorun çok şükür :)
benim de asus dual başgan, bize sorunlusu denk gelmiş

G.o. reis
AMD için sorun yaşamıyorum diyenlere buraya alalım
Hani nvdia fanıyım ya :D

Wattman hatasının nedenlerinin basında PSU,Ram arızaları geliyor kardeşim. Bu konuyu sürüyle forum sitelerine yazdım, yazmaya devam ediyorum. AMD ekran kartları yazılım olarak hassas malesef. Örneğin PSU 6pin yada 8 gpu bağlantı girişinde sıkıntı olabilir. Ramleri silgi ile silip deneme yanılma yapabilirsin. Aynı karta sahibiz başka forumda bu konudan muzdarip arkadaşlar şuan 0 sıkıntı kullanıyoruz kartlarımızı.

Geri