Neler Yeni

Aklınız varsa AMD ekran kartı almayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çözülmüyor deniyor internette, 2 dk test yapıp gönderiyolarmış sorun yok diye.

benim de asus dual başgan, bize sorunlusu denk gelmiş
Hocam denemekten ne zarar gelir? Siz yinede deneyin. İadeyide deneyin servisede gönderin.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Wattman hatasının nedenlerinin basında PSU,Ram arızaları geliyor kardeşim. Bu konuyu sürüyle forum sitelerine yazdım, yazmaya devam ediyorum. AMD ekran kartları yazılım olarak hassas malesef. Örneğin PSU 6pin yada 8 gpu bağlantı girişinde sıkıntı olabilir. Ramleri silgi ile silip deneme yanılma yapabilirsin. Aynı karta sahibiz başka forumda bu konudan muzdarip arkadaşlar şuan 0 sıkıntı kullanıyoruz kartlarımızı.
Sistem yeni hocam 1 hafta 10 günlük, psu kaliteli daha ne olacak bilmiyorum

Sanıyorsun ki sorun ekran kartı. WattMan'in en yaygın sorunlarının başında RAM, PSU geliyor.
hocam 20 k sistem alıyorum psu kaliteli, ramler de orta derece daha ne olması gerekiyor sistemi paylaştım tekrar paylaşayım
6503894b-cc14-4acc-b6f3-be43d0523ea9.jpg

Servet ünal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Servet
Instagram
Servet._.unal
Steam
1524131080
Discord
servetunal

hocam 20 k sistem alıyorum psu kaliteli, ramler de orta derece daha ne olması gerekiyor sistemi paylaştım tekrar paylaşayım Alıntıyı görüntüle
Driverde sorun olabilirmi en son dan bir öncekini indirin

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mazlum Pınar

hocam 20 k sistem alıyorum psu kaliteli, ramler de orta derece daha ne olması gerekiyor sistemi paylaştım tekrar paylaşayım Alıntıyı görüntüle

BIOS güncelledin mi? Bazen sorun BIOS olabiliyor.

Lory

80+
Wattman sadece ekran kartına bağlı değil ki.

Sistemdeki çökmeye müsait olan tüm parçalar wattman alabilir. Sen kalitesiz parçalar kullanıp wattman alıyorsan suçu AMD ye atmamalısın. Parçaların kaliteli ise sorunlu kartlardan birine denk gelmişsin.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye

Sistemdeki çökmeye müsait olan tüm parçalar wattman alabilir. Sen kalitesiz parçalar kullanıp wattman alıyorsan suçu AMD ye atmamalısın. Parçaların kaliteli ise sorunlu kartlardan birine denk gelmişsin.
Maalesef araştırmadan etmeden konu hakkında bir bilgisi olmayıp direkt AMD'de suç buluyor, cahil işte :D

Aynı sorun bende de var yeni garantiden geldi ve kartımda hiçbir sorun yokmuş süper miş ama hala devam ediyor sorunlar. Ben de bir süredir oturmuyorum bilgisayara

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Forumlarda binlerce şikayet konusu bulabilirsiniz. Nvidia'da sorunsuz çalışan sistemler, AMD geçince zortluyorsa eminim sorunlu parçalar diğerleridir :)

AMD bile sizin kadar savunmuyor firmasını.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,900