Neler Yeni

Aklınız varsa AMD ekran kartı almayın

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Levent Karakoç
rastgele bir şekilde ekran donuyor, sistem arkadaş çalışıyor müzik dinliyorum mesela o devam ediyor, ancak 30 sn sonra sistem kitleniyor res atarak düzeliyor. Açıldığında ise amd driverleri silinmiş oluyor, ddu ile silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Bu döngü bu şekilde devam ediyor, dün 3 kere bugün de 1 kere bu şekil driver sil yükle yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla haklısınız testlerde 15 20 fps fazla diye bunu aldım almaz olaydım
Valla üzüldüm bende AMD kaet var böyle bir şey yok olmuyor ama olmayacağı anlamına gelmiyor bence iade değişim vs varsa dene

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Yahu şu işi halen kavrayamıyoruz.
TEKNOLOJİ ŞANS İŞİDİR.
Sen nvidia alınca da bu olayın yaşanmayacağı malum değil he oranlar değişir ama ikisinde de bu hatayı alıp almayacağının garantisi yok dostum bu arada inşallah düzelir sorunun.
evet teknoloji şans işi fakat nvdia kartlarda nerdeyse yok ancak amd ekran kartlarında forumlarca yazılar mevcut

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Yahu şu işi halen kavrayamıyoruz.
TEKNOLOJİ ŞANS İŞİDİR.
Sen nvidia alınca da bu olayın yaşanmayacağı malum değil he oranlar değişir ama ikisinde de bu hatayı alıp almayacağının garantisi yok dostum bu arada inşallah düzelir sorunun.
Ekran görüntüsü 2023-07-05 155310.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
amd driverin whql olduguna emın ol değilse whql indir g.o

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
evet teknoloji şans işi fakat nvdia kartlarda nerdeyse yok ancak amd ekran kartlarında forumlarca yazılar mevcut
Yani malesef şuan iki taraf da açıkçası bir taraftan kurtarmıyor paçayı.
Birisi ise sürücü sağlam ve teknoloji var diye Vramden kısmalar , fiyatta daha pahalı olması gibi faktörleri oluyor.
Yüksek bütçe için konuşmuyorum sonra gidip 4090 ile 7900 fenan karşılaştırmam saçma ama orta segment içni konuşacağım bu şans ibresini bilemeyiz.
Nvidia gerçekten fiyat bazında biraz daha insaflı olsaydı ben de önerirdim.
Her şey fiyat değil farkındayım ancak yani kabul edelim bazen dağlar kadar oluyor bu fark az olsa dediğinize katılıyorum.
Ayrıca dediğim gibi şans işi bu ki fiziksel bir sorun olmadığı sürece bu sorunlar ilerde elbet çözülür ki daha da azaltılırsa Nvidia bu haliyle kalamaz

drthjoo

80+
zamanında amd ekran kartım vardı, bir anda yandı. En dandik nvidia ekran kartını taktım kasaya bir süre kullandım. Şimdi ise yeni sistemimde nvidia ekran kartı ile yola devam

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,936
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
asus dual 6600xt var bendede 1 yıldır var wattman sorunu alışırsın zamanla garantide bişi yapmıyo ben gittim

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
Nvdia candır gerisi yalandır 👉👍

Grande Terim

80+ Silver
Driver ddu ile kaldır sonra whql sürücü kur.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Top Bottom