Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
DoğrudurAmd ye özel değil mi... Eminmisin ?
DoğrudurAmd ye özel değil mi... Eminmisin ?
alışırsını yok hocam dün 3 kere yedim driver sil yükle yaptım, bugün şuan ikinciyi yiyorum bununla mı uğraşıcam sürekliasus dual 6600xt var bendede 1 yıldır var wattman sorunu alışırsın zamanla garantide bişi yapmıyo ben gittim
evet var mı başka sorualışırsını yok hocam dün 3 kere yedim driver sil yükle yaptım, bugün şuan ikinciyi yiyorum bununla mı uğraşıcam sürekli
PNY RTX 3080 kullanıyorum son iki aydır aynı hatayı veriyor. Ekran kartına yük binince fanlar gürültülü bir şekilde çalışıp ekranı kapatıyor ama arka planda sistem çalışıyor sesleri duyuyorum. Yani Nvidiada da yaşanıyor bu hata sadece adı wattman değil. Öyle illet bir hata ki sorun her parçada olabilir. Yabancı forumlarda youtube'da da çok fazla içerik var bununla ilgili.Amd ye özel değil mi... Eminmisin ?
hangi sürücüyü kullanıyorsun bro?3,5 senedir amd gpu, amd cpu kullanıyorum, hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Geçtiğimiz şubatta sistemimi yeniledim. asus rog Rx6800 aldım, ne coilwhine var, ne wattman hatası.
hangi sürücü sürümünü paylaşabilirmisin?7 ay önce 6800 ekran kartlı bir sistem aldım , aldım alalı 1 kez olsun watman hatası almadım
Yazdığım şeyden AMD yi savunduğumu sanman garip.Forumlarda binlerce şikayet konusu bulabilirsiniz. Nvidia'da sorunsuz çalışan sistemler, AMD geçince zortluyorsa eminim sorunlu parçalar diğerleridir
AMD bile sizin kadar savunmuyor firmasını.
Geçmiş olsun. AMD ekran kartlarına güvenmiyorum ya 3 fazla olsun güvenilir olsun.1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
23,5,2 herzaman en güncelini yüklerimhangi sürücüyü kullanıyorsun bro?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi sürücü sürümünü paylaşabilirmisin?