çözülmedi ddu ile sürücü silip tekrar yükledim bir değişiklik yok aynı. Format da yeni atıldı zatenÇözdünüz mü?
Çözmediyseniz;
DDU denediniz mi?
Format denediniz mi? Denemediyseniz ISO paylaşayım format atalım.
her şey güce bakmaz böyle nvidia al rahatına bak yav1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
Hangi marka model ?1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
ben kasım ayında topladım 6600xt var ıkıncı el mınınglı aldım sade cw var 400 fps gecınce watman max 5 kere yemısımdır bende direk driver yüklüyom sorun cıkartmıyor ama 4k ya satıp 5.5k ya 3060ti alacagım1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.