Neler Yeni

Aklınız varsa AMD ekran kartı almayın

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
Yapma be reis g.o

Artarof

80+ Bronze
3,5 senedir amd gpu, amd cpu kullanıyorum, hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Geçtiğimiz şubatta sistemimi yeniledim. asus rog Rx6800 aldım, ne coilwhine var, ne wattman hatası.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
İade hakkı yok mu hocam? 1 hafta olmuş daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartını servise gönderin iade yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
2 aydır asus rog strix rx6750xt kullanıyorum. Bu süre içerisinde oynadığım oyunlar valorant, pubg, god ow war, nfs, war thunder ve bir kaç oyun daha. Bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
6503894b-cc14-4acc-b6f3-be43d0523ea9.jpg

İade hakkı yok mu hocam? 1 hafta olmuş daha

Ekran kartını servise gönderin iade yoksa
hocam çözülmüyor deniyor internette, 2 dk test yapıp gönderiyolarmış sorun yok diye.

Kart hangi marka? Bende Asus dual versiyonu var sıfır sorun çok şükür :)
benim de asus dual başgan, bize sorunlusu denk gelmiş

TİTAN.

80+ Platinum
G.o. reis
AMD için sorun yaşamıyorum diyenlere buraya alalım
Hani nvdia fanıyım ya :D

ruaF1912

80+ Bronze
Wattman hatasının nedenlerinin basında PSU,Ram arızaları geliyor kardeşim. Bu konuyu sürüyle forum sitelerine yazdım, yazmaya devam ediyorum. AMD ekran kartları yazılım olarak hassas malesef. Örneğin PSU 6pin yada 8 gpu bağlantı girişinde sıkıntı olabilir. Ramleri silgi ile silip deneme yanılma yapabilirsin. Aynı karta sahibiz başka forumda bu konudan muzdarip arkadaşlar şuan 0 sıkıntı kullanıyoruz kartlarımızı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,303
Üyeler
163,139
Son üye
Cankaut
Top Bottom