- Reaksiyon skoru
- 48
Tasarımi nasıl buldunuz hocamvede ayrı olacak = ve de
güzel gibiTasarımi nasıl buldunuz hocam
GüzelmişWeb sitemde güncelleme yapıyorum bu tasarımlar sizce nasıl ve önerileriniz neler
hocam kötü değil ancak güzel de değil normalde profesyonel terimler kullanarak harika bi açıklama yazardım da hiç halim kalmadı.Web sitemde güncelleme yapıyorum bu tasarımlar sizce nasıl ve önerileriniz neler
Sağolun hocamhocam kötü değil ancak güzel de değil normalde profesyonel terimler kullanarak harika bi açıklama yazardım da hiç halim kalmadı.
Tasarım ilkeleri ve sıcaklık haritası gibi konuları araştırırsanız ve user experince hakkında biraz daha deneyimlenirseniz daha iyi tasarımlar yapabilirsiniz.
Ayrıca forumda ki arkadaşlar kişisel algılamasın ancak burası sanat odaklı bi forum olmadığı için pek anlamıyorlar tasarım ve sanat için açılmış ayrı yerler var oralarda takılın.
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
hocam kötü değil ancak güzel de değil normalde profesyonel terimler kullanarak harika bi açıklama yazardım da hiç halim kalmadı.
Tasarım ilkeleri ve sıcaklık haritası gibi konuları araştırırsanız ve user experince hakkında biraz daha deneyimlenirseniz daha iyi tasarımlar yapabilirsiniz.
Ayrıca forumda ki arkadaşlar kişisel algılamasın ancak burası sanat odaklı bi forum olmadığı için pek anlamıyorlar tasarım ve sanat için açılmış ayrı yerler var oralarda takılın.
Hocam bu tasarımlar nasil sizcehocam kötü değil ancak güzel de değil normalde profesyonel terimler kullanarak harika bi açıklama yazardım da hiç halim kalmadı.
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
hocam freepikten aldığınız çok belli bari biraz değiştirin ya
ayrıca yine kötü bi ux tasarımı var ortada dediğim şeylere kafa yor hocam ısı haritası ux tasarım ilkeleri vs
Hocam ben tasarımcı değilim ancak ekip olmayınca yapcak bişey yok hem siteyi kodla hem tasarlahocam freepikten aldığınız çok belli bari biraz değiştirin ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca yine kötü bi ux tasarımı var ortada dediğim şeylere kafa yor hocam ısı haritası ux tasarım ilkeleri vs
hocam tasarımcı olmasanız bile az çok ux ve bi kaç tasarım bilgisinine sahip olmanız gerekiyor benceHocam ben tasarımcı değilim ancak ekip olmayınca yapcak bişey yok hem siteyi kodla hem tasarla
sonuç olarak tipi kötü ancak lezzeti yerinde olan bi yemeği kimseye satamazsınız dimihocam tasarımcı olmasanız bile az çok ux ve bi kaç tasarım bilgisinine sahip olmanız gerekiyor bence
Araştıracağım hocam sağolunhocam tasarımcı olmasanız bile az çok ux ve bi kaç tasarım bilgisinine sahip olmanız gerekiyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonuç olarak tipi kötü ancak lezzeti yerinde olan bi yemeği kimseye satamazsınız dimi