Resident evil mı gow mu?

Beni kratos ölürse de ağlamam sıkıntı yok 💀 oynarım o zman xksbxksnx
bende beni hiçbir oyun ağlatamaz falan diyordumda yanılmışım rdr her duyguya sokuyor adamı eskiden hard gow fanı olarak rdr kesinlikle daha iyi

Ya gaza geldim gece gece int de iyi hemen oynayabilirim ne yapayım hxksbx
hemen alabilirsen al oyna derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ula bilseydim başta silmezdim ama ne bilim full at sürünce Gına geldi xhksnxksnxks
ilkte bilerek at sürdürüyor oyunu öğretmek için çatışmada oluyor kısada sürse avlanmayı öğretiyor sonrasında tren soygunu vardı yanlış hatırlamıyorsam daha iyisini yaparsa gene rockstar yapar rdr2 bir devrimdir

ilkte bilerek at sürdürüyor oyunu öğretmek için çatışmada oluyor kısada sürse avlanmayı öğretiyor sonrasında tren soygunu vardı yanlış hatırlamıyorsam
rdr remake çıkacak diyolar ne düşünüyorsun reis

ilkte bilerek at sürdürüyor oyunu öğretmek için çatışmada oluyor kısada sürse avlanmayı öğretiyor sonrasında tren soygunu vardı yanlış hatırlamıyorsam
Oyun oynanış süresi flan idael mi hemen bitmez demi yani

Ula bilseydim başta silmezdim ama ne bilim full at sürünce Gına geldi xhksnxksnxks
hatta şöyle diyeyim silahlarla çok hızlı ateş etmeyi denersen silahlar daha çok sekiyor gibi olaylarda var

Oyun oynanış süresi flan idael mi hemen bitmez demi yani
kanka min 60 saat biraz etraftada takılırsın etrafı inceler yabancıların görevlerini yaparsan ben 80 saati ilk oynayışımda yaptım

Ekler

• IMG_20230706_004745.jpg
    IMG_20230706_004745.jpg
    3.8 MB · Hit: 43
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,508
Üyeler
186,500
Son üye